Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nekaj se govori da bodo švedsko čist zaprli...a je zato ker je fitniser potrč tam?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.927
113
Kje je največje tveganje za okužbo (desno je večje)?

Poglej priponko 38115
Pdf stran 17, kjer so grafikoni po mestih, tam se vidi da predstavlja postavka 'other' največji delež pri osmih od skupno desetih mestih, ne restavracije.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj
Vikendi za v bosno in srbijo odpadejo.

A to se je Jajo direkt s Hrvati dogovoril, da bodo v našem imenu izdajali kretens... paradon - karantenske odločbe, ali se je Kaco zmenil, kot poletit za nočne klube? Al smo celo anketirali Hrvaško in rešili savudr... - pardon - piransko valo?

Prokleti idioti - spet ukrep, katerega izvedba ozr. kontrola izvajanja ni realna ...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
To je samo tvoja domišlija. Vse je bilo na podlagi stroke, Janezek je samo povzetek twitnil.
A to se je Jajo direkt s Hrvati dogovoril, da bodo v našem imenu izdajali kretens... paradon - karantenske odločbe, ali se je Kaco zmenil, kot poletit za nočne klube? Al smo celo anketirali Hrvaško in rešili savudr... - pardon - piransko valo?

Prokleti idioti - spet ukrep, katerega izvedba ozr. kontrola izvajanja ni realna ...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.399
5.682
113
Povej mi razliko med YT predavanjem in webinarji, ki so trenutno le na voljo? Jaz bom npr. imel v decembru dve izobraževanji preko Zooma s FRI-ja. Pa bosta obe trajali skoraj 8 ur.

Na YT lahko vsak bedak objavi nepreverjene stvari. Na FRI pa težko bedak predava.
Je pa res, da nam po drugi strani lahko nekdo, ki je bil na FRI (če se motim me popravi) pametuje o cepljenju, cepivih, virologiji, epidemiologiji itd.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Povej mi razliko med YT predavanjem in webinarji, ki so trenutno le na voljo? Jaz bom npr. imel v decembru dve izobraževanji preko Zooma s FRI-ja. Pa bosta obe trajali skoraj 8 ur.
Nekaterim vam je pa tako težko poslušat predavanje, ki traja 40 minut in je res predavano tako, da ga lahko razume laik.
Razlika je, da na YT lahko objavi vsak butalc. Še tisti ki ne zna, mu pri tem pomaga sosedov mulc - če je sosedov mulc njegov sin, pa objavi na FB.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.600
1.079
113
AndY in ostali - kdor želi ven, do ponedeljka še lahko gre iz Slovenije pod trenutnimi pravili. Ko se odločiš, da greš nazaj, pač imaš 5 dni karantene + negativni test ali pa 10 dni karantene brez testa. Enostavna računica.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
S tem cepivom bo na konc tko, da kdor je cepljen, bo lahko zunaj pa prehajal občine, za druge pa lepo taki ukrepi, kot so sedaj v veljavi :D

• Všeč mi je
Reactions: luka51