Aja zato se ni potem nič več razširjal virus ko so fitnese in lokale zaprli?
Si nepismen, al kaj?Kakšen biznis imaš ti tam na Pagu ?
Ko si dol, pozabiš na vse grozote, ki jih imamo tukaj.
Jajo, Hojs in tiAndy kakšne grozote ?
Vikendi za v bosno in srbijo odpadejo.
A to se je Jajo direkt s Hrvati dogovoril, da bodo v našem imenu izdajali kretens... paradon - karantenske odločbe, ali se je Kaco zmenil, kot poletit za nočne klube? Al smo celo anketirali Hrvaško in rešili savudr... - pardon - piransko valo?
Prokleti idioti - spet ukrep, katerega izvedba ozr. kontrola izvajanja ni realna ...
Povej mi razliko med YT predavanjem in webinarji, ki so trenutno le na voljo? Jaz bom npr. imel v decembru dve izobraževanji preko Zooma s FRI-ja. Pa bosta obe trajali skoraj 8 ur.
To je samo tvoja domišlija. Vse je bilo na podlagi stroke, Janezek je samo povzetek twitnil.
Razlika je, da na YT lahko objavi vsak butalc. Še tisti ki ne zna, mu pri tem pomaga sosedov mulc - če je sosedov mulc njegov sin, pa objavi na FB.Povej mi razliko med YT predavanjem in webinarji, ki so trenutno le na voljo? Jaz bom npr. imel v decembru dve izobraževanji preko Zooma s FRI-ja. Pa bosta obe trajali skoraj 8 ur.
Nekaterim vam je pa tako težko poslušat predavanje, ki traja 40 minut in je res predavano tako, da ga lahko razume laik.
Grozno, če bodi Švede zaprli v državo. sploh če računaš, da je iz Malmoja do severa Švedske precej dlje, kot do Ljubljane.Andy kakšne grozote ?
Daj tvit, ki ga je tvitnil ... Jajo namreč ...
edit: tvit vezan na izlete v Srbijo ali Bosno