Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
sam, kaj dejansko se je storilo za omejevanje virusa? zaprt ljudi v domove je seveda najlazja moznost, ampak kaj se s tem resi? trenutno padanje cifer. kaj bo pa cez 2 meseca?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Trenutno najhujša skrb jim je martinovanje. To pomeni, da se v sredo, najkasneje v četrtek, vse zapira!

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.639
113
Tudi Beovička hoče enako. Samo malo stisnimo pa bo, kajne. Ko boste stiskali, vas bo pa vlada dokončno zadušila.

Pbutec

20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Ja kaj bi pa Gantar rad še zaprl? Nej že spoka nekam z DESUSom vred.
Po moje bodo itak šli iz vlade. Zdaj imajo enkrat volitve za predsednika stranke, kjer bo Erjavec edini kandidat. Ta pa itak že nekaj mašetari s Šarcem.
Iščejo samo izgovor, da so šli iz vlade, ker se ni upoštevalo zdravstvenega ministra. Da ne bi kdo rekel, da so zaradi ideologije Erjavca šli ...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in Matey

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.639
113
Tole kretensko nabijanje posameznikov je glavni problem te vlade. Janša itak sanja po svoje, Kacin po svoje, Beovička tretje, zdr. minister napoveduje kataklizmo, medtem ko ostali, da je bolje in gre krivulja dol. Popolnoma neusklajeni, večkrat direktno drug proti drugemu. Ne razumem kako si lahko kot predsednik vlade tako butast in za to ni druge besede, da tega ne vidiš, užgeš po mizi v sobi z vsemi vpletenim in vzpostaviš en red.

Očitno je res samo cepec na vrhu brez kakršnegakoli spoštovanja in moči.

• Všeč mi je
Reactions: zoom in mirsi

Pbutec

20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Ne razumem kako si lahko kot predsednik vlade tako butast in za to ni druge besede, da tega ne vidiš, užgeš po mizi v sobi z vsemi vpletenim in vzpostaviš en red.

Očitno je res samo cepec na vrhu brez kakršnegakoli spoštovanja in moči.
Ko bo cepec nak vrhu pridobil spoštovanje in moč, bo to diktatura. Sam bi kaj takšnega pričakoval trenutno od predsednika države. Ko vlada zabluzi v svoji utopiji demokracije in sprejemanja konsenzov, bi malo tudi predsednik države moral vskočiti, ki ima vso pravico obnašati se diktatorsko.