Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Cist tko, tukaj sem se pogovarjal s hrvati in oni so sprejeli, da virusa nimajo vec pod nadzorom, nimajo zaprtih sol, nimajo policijske ure, nimajo obveznih mask na prostem, nimajo zapiranja v obcine, zivljenje tece naprej, pa imajo proporcionalno manj okuzenih in mrtvih kot mi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Cist tko, tukaj sem se pogovarjal s hrvati in oni so sprejeli, da virusa nimajo vec pod nadzorom, nimajo zaprtih sol, nimajo policijske ure, nimajo obveznih mask na prostem, nimajo zapiranja v obcine, zivljenje tece naprej, pa imajo proporcionalno manj okuzenih in mrtvih kot mi.

Zanimivo. V 14 dneh od objave teh ukrepov so se predali.

25.10.:
obvezno korištenje maski za lice ili medicinskih maski na otvorenom prostoru kada nije moguće održavati fizičku distancu od najmanje 1,5 metara...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.658
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Matr me to razpi.zdi. Vsi, ki imate na morju kakšen košček zemlje, sobico ali staro prikolo, se lahko frajerišete, ostali pa kur... Imam AD, pa je že pol leta parkiran pred bajto, kot da bom kaj bolj ogrožal sebe in druge kot tisti s svojimi parcelcami. Pol pa limajo na FB slikice, kako uživajo.... Folku se bo enkrat spipalo, pol bo pa pizdarija

• Všeč mi je
Reactions: FireMan

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Matr me to razpi.zdi. Vsi, ki imate na morju kakšen košček zemlje, sobico ali staro prikolo, se lahko frajerišete, ostali pa kur... Imam AD, pa je že pol leta parkiran pred bajto, kot da bom kaj bolj ogrožal sebe in druge kot tisti s svojimi parcelcami. Pol pa limajo na FB slikice, kako uživajo.... Folku se bo enkrat spipalo, pol bo pa pizdarija
A ni to cilj vsake krize? Predvsem ekonomski cilj?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Kaj smo ti sedaj mi krivi če si na napačnega konja stavu. Namesto ad bi v kakšno kolibo investiral pa bi lahko dol hodu.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113

Pomisli da je na svetu nekdo ki bi se menjal s tabo ker mu je bolj hodo kot tebi. Z @AndY1 pa ne ;)

• Všeč mi je
Reactions: 8888

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Eno vprašanje. A niso kao turistična popotovanja prepovedana? Torej da imaš nekje aranžma in karto za avion, to ni zadosten razloh za prehajanje meje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
mislim da so navodila le na papirju. v praksi je pa precej drugače.

tudi turisti ki se vračajo iz obiranja oliv ipd, znajo povedat, da na meji povečini ni nobene kontrole, ne za tja, ne za nazaj. kakšen ki dobil kontrolo, pove da nič ne komplicirajo... verjetno pa vsak lahko naleti na kakšnega by the book mejnega uradnika in je problem... pač malo tvegaš, če te zavrne greš pač nazaj domov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113

ah foušija no...