'Podaljšanje jesenskih počitnic ne pomeni, da bo podaljšano tudi šolsko leto' | 24ur.com
Vrtci bodo tudi v prihodnjem tednu delovali omejeno, v srednjih šolah in fakultetah bo pouk potekal na daljavo, za osnovnošolce pa se počitnice podaljšujejo še za en teden, je povedala ministrica za izobraževanje Simona Kustec. To pa ne pomeni tudi podaljšanja šolskega leta, je dodala, saj bodo...www.24ur.com
E bejž no?
A se bo pojavil nov obraz?
Glede na tvoj odgovor sklepam da nekoga ki je že bil na oblasti, razen č nisi šel volit. Pa ne gre tu zate ampak celoten narod. jamra se in jamra, kao vsi kradejo, lažejo, zavajajo in nič ne delajo, na naslednjih volitvah jih pa ponovno volijo. Kaj boš pa dugega ičakoval od njih.Si mi stal za hrbtom da veš koga sem volil? Ali samo misliš da veš?
se strinjam, da to ni ukrep, ki bi se rešil v enem letu.Problem zdravstvenega kadra ni nastal meseca marca ampak je že vsaj 10 let problem. Če hočeš danes kader dobit ga boš imel v najboljšem primeru čez 3-5 let za zdravnike pa 10.
Napačna interpretacija.zanc je en ravnatelj govoril, da bojo v naslednjih pocitnicah tale teden not prinesli... ampak a ne ve, da bo prisel 3 val, ko bo spet potreben lockdown, in zihr bo ravno med pocitnicami.... zmanjkal bo pocitnic za not prinasat...
Ampak tole novico o šoli so zdej spremenil v zadnjih 15 minutah vsaj dvakrat..... Pa sej to ne morš verjet. Amaterji birokratski. Pa v soboto tud ne bodo hodil v šolo.
Smili se mi pa policaj ali pa inšpektor, ki bo danes na poti domov iz Pediatrične od mene zahteval tisto izjavo, kljub temu da bo prej dobil na vpogled vabilo na preiskavo in izvid. Me bo moral seznanit z vsem tistim, kar piše v izjavi in jaz podpisujem, da sem seznanjen, on se bo pa podpisal, da me je seznanil.... Si bom vzel čas.
Kaj je pa sedaj s starši, 1,2,3,4 razredov? Spet fehtajo delodajalca za čakanje na domu?
Ja, delodajalci kar ploskajo z ušesi za take ugodnosti, sploh ker delavca nimajo. Realnost je pa taka, da delodajalec direktno ali med vrsticami pričakuje, da prideš delat. Starši so vedno znova nategnjeni kot čigumi.Lahko uveljavljajo višjo silo zaradi varstva otroka, kar je za delodajalca celo bolj ugodno; nadomestilo za čakanje na delo je namreč s strani države povrnjeno 80%, nadomestilo zaradi višje sile pa 100%
Po katerem zakonu (in členu) ti o teh 100% regresiranja delodajalcu?Lahko uveljavljajo višjo silo zaradi varstva otroka, kar je za delodajalca celo bolj ugodno; nadomestilo za čakanje na delo je namreč s strani države povrnjeno 80%, nadomestilo zaradi višje sile pa 100%
Po katerem zakonu (in členu) ti o teh 100% regresiranja delodajalcu?