Se pravi ne smeš jesti sendviča na prostem, lahko pa kadiš cigareto. Fak kam smo zabluzli. In potem državo skrbi moje zdravje.
Se pravi ne smeš jesti sendviča na prostem, lahko pa kadiš cigareto. Fak kam smo zabluzli. In potem državo skrbi moje zdravje.
Inšpektorji in redarji...meni je grozil s 10000€ kazni za firmo in 2500€ za odgovorno osebo ker na koših nisem imel nalepk s številkami. Ni melo veze da so ločene smeti po predpisih ampak morajo biti oštevilčene...
In po tej logiki neki diabetik bo potencialno lahko umrl ker ne bo jedel takrat ko bi mogel.Je bla kr zanimiva tiskovka. Ena novinarka je ful vrtala okol tega. 2x je vprašala Bergantovo, ki ni dala jasnega odgovora. Na koncu še Kacina, ki je pa tud rekel. Da če si że tak grozno lačen da te bo konc pojdi v park in tam sam jej na klopci. Glede na dogodke zgoraj to še vedno ni garancija da ne boš fasal kazni.
Odgoovora na konkretn primer. Se pravi (samo družinica, rogljič in daleč okol nobenga) nismo slišali.
In po tej logiki neki diabetik bo potencialno lahko umrl ker ne bo jedel takrat ko bi mogel.
Fajn.
Kadim pa lahko brez problema.
Belgija uvedla totalno blokado.
Lahko greš pa sred Kranja, kjer ni nikjer žive duše(baje), no enih 6 jih je bilo v bližini v vsakem primeru.V park na klopco ne moreš ker se ljudje mimo sprehajajo.
Oprosti, ampak ti si zmešan. Resno. To gre čez vse meje.Lahko greš pa sred Kranja, kjer ni nikjer žive duše(baje), no enih 6 jih je bilo v bližini v vsakem primeru.
Morda sem zloben...ampak danes kiflc, jutri slanac, čips(to mularijo videvam, se bašejo kot bi imeli zadnjo večerjo)....cez 2-3T bi pa vsi po SLo, okrog hodili s pecivom v roki,....in z masko bod brado .....ker jest se pa ja ne da z masko na frisu.
Balkanci smo pač lukavi za popizdit.
Že mogoce, ampak videvam jih preveč, ki jih boli k. , sploh po mestih, kjer niso sami.Oprosti, ampak ti si zmešan. Resno. To gre čez vse meje.