Nekaterim so trenutni ukrepi pač premalo ostri .Pa vi res prav prosite to.
Taki kretenski ukrepi ne doprinesejo popolna nič. Spomladi so to lahko potreniral, pa so ugotovili, da ni pričakovanih rezultatov. To je samo predstava za ljudstvo, da vladniki ne prevzamejo odgovornosti. Sem že eneparkrat natipkal, pa bom še enkrat: Dokler narava ne naredi svoje, ne bo mir, pa se lahko še tako zapiramo. Lahko tudi ponavljamo v nedogled.Prejle po telefonu kolegica iz Lyona....
Gibanje do 30min na dan v rangu 1km od svojega doma.....in samo nujne zadeve (hrana)
Zaprti vrtci....zdravnik samo če imaš napotnico drugače ne.....frizerji....tehnične trgovine itd.
Žandermarija tam to resno jemle.....v prvem valu vem da mi je razlagala da so meli kontrolne točke po ulicah križiščih in so preverjali papirje itd
Rekla pejt še vn na sprehod dokler lahko.....ker čez 3-4dni pride sigurno to tudi k vam
Na srečo MB ali pa LJ ni Lyon... nismo tak ogosto poseljeni, tako, da upam da res ne pride od tega.
Če številke začnejo updat v prihodnjih dneh nebo panike.
-Ni sam Lyon, 46 milijonov francozov so doleteli ti ukrepi (vsaj tako so rekli 2 dni nazaj).
Daj vzami persen.....pa s pivom ga poplakni!Pa vi res prav prosite to.
Prejle po telefonu kolegica iz Lyona....
Gibanje do 30min na dan v rangu 1km od svojega doma.....in samo nujne zadeve (hrana)
Zaprti vrtci....zdravnik samo če imaš napotnico drugače ne.....frizerji....tehnične trgovine itd.
Žandermarija tam to resno jemle.....v prvem valu vem da mi je razlagala da so meli kontrolne točke po ulicah križiščih in so preverjali papirje itd
Rekla pejt še vn na sprehod dokler lahko.....ker čez 3-4dni pride sigurno to tudi k vam
-
Kaj pa ostalih 20mio?
dela že, dela, samo a dela v pravo smer?Je že velik problem ker Janezek dela.
dela že, dela, samo a dela v pravo smer?
Problem ni pomanjkanje postelj in respiratorjev, temveč predvsem zdravstvenega kadra. "Težko je predvideti, kje se bo pojavil okužen bolnik, ki bo simptome razvil šele po tistem, ko bo že nekaj dni na oddelku in bo v tem času že raznašal virus na osebje in druge bolnike," je dodal Rozman.
Kader je, samo ni zastonj.
Seveda, sploh ko govorimo o tehnikih in srednjih medicinskih sestrah.
Ti pa rad prcaš ane. Sam tkole virtualno. V živo zlo hitro povesiš pogled. Ti je treba prcat?Daj vzami persen.....pa s pivom ga poplakni!