Ne vem, da bi jih zgradili v 10. dneh, kot sanja Janša za bolnico.Sj v kočevju tudi niste imeli kitajcev za tista dva nova bloka zraven tvojega štaba Big Stara
Površina je pa približno ista.
Ne vem, da bi jih zgradili v 10. dneh, kot sanja Janša za bolnico.Sj v kočevju tudi niste imeli kitajcev za tista dva nova bloka zraven tvojega štaba Big Stara
Površina je pa približno ista.
Mogoče bi se tud ti lahko od njega kaj naučil..... Recimo to, kako se komunicira.Ce je ze tema o Navodilih..
Ni sicer lep kot Potrc, ako je solana glava:
Zelo dober intervju! Hvala za tole!Zlati standard testiranja, pcr test, razložen na enostaven način
Koliko sekvenc delajo v Slo ?
Knjige so 3 dni v "karanteni" (beri na enem kupu znotraj knjižnice).
Ne vem, da bi jih zgradili v 10. dneh, kot sanja Janša za bolnico.
Ja, res je, samo zakaj zdej, zakaj ne poleti?V bolnici osnova že stoji.
Možno je.
Ko si enkrat usran, je prepozno iskat sekret. Izziv za našega Janeza.Ja, res je, samo zakaj zdej, zakaj ne poleti?
In ta šolana glava (o lepoti ne bi, čeprav dec čisto v redu izgleda za svoja leta) vidi težavo samo v nekaranteni ljudi ki prihajajo z juga in grejo na šiht.... Hmm, to da čisto domači ob pozitivnem doma morajo na šiht je z epidemiološkega stališča pa v redu. Al sem kaj zgrešil?Ce je ze tema o Navodilih..
Ni sicer lep kot Potrc, ako je solana glava:
Kot da bo šolsko komuniciranje rešilo situacijo. Res pa je, da ob odsotnosti le-te lepo do izraza pride vsa žalost situacije v kateri smo. Pa ta situacija nima z načinom komuniciranja čisto nič. Pokaže pa zelo lepo iz kakšnega testa je kdo. Človek mora biti haležen za malenkosti najbrž ...Mogoče bi se tud ti lahko od njega kaj naučil..... Recimo to, kako se komunicira.
Al sem kaj zgrešil?
Verjamem. Ampak ti si nalepil kar si in sem to smatral kot vrhunski izliv pameti. Če že limaš, pol daj pač cel intervju, ne en izsek... Nisem njegov fan, da bom zdaj iskal njegove bisere od pameti. Tebi je všeč ...Ne bos verjel, zgresil si. Poslusati cel intervju.
Da nebi delal zakljucke kot Mandic:
qurba, če ne dojameš da cel intervju - pazi to: prvega program radia Slovenija - ni objavljen na Twitterju, pol si mogoče mal počasne sorteVerjamem. Ampak ti si nalepil kar si in sem to smatral kot vrhunski izliv pameti. Če že limaš, pol daj pač cel intervju, ne en izsek... Nisem njegov fan, da bom zdaj iskal njegove bisere od pameti. Tebi je všeč ...
Mandiča pa si vzemi v posteljo, meni ni do njega ...
Verjamem. Ampak ti si nalepil kar si in sem to smatral kot vrhunski izliv pameti. Če že limaš, pol daj pač cel intervju, ne en izsek... Nisem njegov fan, da bom zdaj iskal njegove bisere od pameti. Tebi je všeč ...
Mandiča pa si vzemi v posteljo, meni ni do njega ...
Zanima me samo ali boš lahko uveljavljal tisto "višjo silo", da za mlajše otroke nimaš varstva, za 80 ali 50 procentov plače. Če da... Je marsikomu za premislit a se splača sploh poskušat delat od doma.