Nemislečim papigam, ki nekritično nabijajo kupe internetnih bedarij, ter od katerih se vsaka racionalna razlaga odbije kot žoga od stene.drugače mislečim.
Pa mi ti povej, kako naj naslovim zblojenega človeka tvojega kova, ki še lastnih očitnih kiksov ne zna priznat. Sicer lohk o teb sodim samo po vsebini tu gor, sam zadnje čase ni blo od tebe nič pametnega razen tole z Novaljo.Jaz pa že dve leti opažam stalnico, da v veliki večini samo ena frakcija konstantno žali in daje nesramne vzdevke drugače mislečim.
Sicer meni to dol visi, ker s tem samo izkazujete svojo nemoč.
Pa je zato treba žaliti? Pokaži mi EN primer v teh dveh letih, ko sem jaz koga žalil ali mu dal žaljiv vzdevek.Nemislečim papigam, ki nekritično nabijajo kupe internetnih bedarij, ter od katerih se vsaka racionalna razlaga odbije kot žoga od stene.
Ne.Ti si živ dokaz, da je treba odraslega človeka usmerjat. Pa ne gre in ne gre.
Zakaj nebi preverjali? saj pridejo s policijo - saj tudi JRM preverjajo. Sicer pa, a tisti člen, ki je dovoljeval vstop v zasebne prostore so potem spravili v kak zakon?Na božični večer in na silvestrovo bo medtem dovoljeno zasebno zbiranje oseb iz do le treh gospodinjstev. Prav tako se bodo morale osebe, ki so starejše od šest let pred druženjem samotestirati.
To pa bi rad videl, koliko ovac bo temu sledilo...in inspektorja ki bo pogumno preverjal to.
Veš kaj dec, ko te nekdo nekaj vpraša, tko direktno in lepo, in ga ti zignoriraš, al mu pa napopaš eno bedarijo z interneta samo na podlagi hitrega google iskanja, je zame dosti večja žalitev, kot pa če bi mi rekel bedak al pa norec.Pa je zato treba žaliti? Pokaži mi EN primer v teh dveh letih, ko sem jaz koga žalil ali mu dal žaljiv vzdevek.
Pa je zato treba žaliti? Pokaži mi EN primer v teh dveh letih, ko sem jaz koga žalil ali mu dal žaljiv vzdevek.
Andy idi na Pag, na Hrvaškem je vse v najlepšem redu.
Se me ne dotakne. Samo vi se obremenjujete s tem.Ko te imam po skoraj 2 letih vrh glave s tvojim nabijanjem, ti lahko dejstvo, kako zgledaš, povem samo še direktno, po domače. To se te zgleda vsaj malo dotakne, če se te že argumenti ne.
Jebat ga, do neumnosti imam nizko toleranco. Do ponavljanja enih in istih neumnosti v nedogled, pa še nižjo.
Nastavljanje ogledala ni jokanje.Čak, ne dotakne se te? Kaj pa pol jokaš?
A, ogledalo nastavljaš? Si že uspel skomentirat uno ubogo deklico?Nastavljanje ogledala ni jokanje.
A, ogledalo nastavljaš? Si že uspel skomentirat uno ubogo deklico?