Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Novoletne praznike že itak načrtujem na Pagu, konkretneje v Novalji. Novoletni program bo pester.

Tudi pretekli vikend je bil top.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.441
9.803
113
Jaz pa že dve leti opažam stalnico, da v veliki večini samo ena frakcija konstantno žali in daje nesramne vzdevke drugače mislečim.

Sicer meni to dol visi, ker s tem samo izkazujete svojo nemoč.
Pa mi ti povej, kako naj naslovim zblojenega človeka tvojega kova, ki še lastnih očitnih kiksov ne zna priznat. Sicer lohk o teb sodim samo po vsebini tu gor, sam zadnje čase ni blo od tebe nič pametnega razen tole z Novaljo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Nemislečim papigam, ki nekritično nabijajo kupe internetnih bedarij, ter od katerih se vsaka racionalna razlaga odbije kot žoga od stene.
Pa je zato treba žaliti? Pokaži mi EN primer v teh dveh letih, ko sem jaz koga žalil ali mu dal žaljiv vzdevek.

kameleon bi vas že zdavnaj zradiral, če bi kaj takega pisali o njemu.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.839
-4.795
113
Na božični večer in na silvestrovo bo medtem dovoljeno zasebno zbiranje oseb iz do le treh gospodinjstev. Prav tako se bodo morale osebe, ki so starejše od šest let pred druženjem samotestirati.

To pa bi rad videl, koliko ovac bo temu sledilo...in inspektorja ki bo pogumno preverjal to.
Zakaj nebi preverjali? saj pridejo s policijo - saj tudi JRM preverjajo. Sicer pa, a tisti člen, ki je dovoljeval vstop v zasebne prostore so potem spravili v kak zakon?
Glej, verjetno bodo sedaj za novo leto hodili samo na prijavo, po novem letu bodo zagnali kampanijo, da so za okužene krivi tisti, ki se v zasebnih stanovanjih družijo, Tu bodo nekateri kot običajno ploskali novim ukrepom, zahtevali več nadzora (kot pri pct) - pa bodo začili hodit po stanovanjih preverjat.

Lani je bilo ogromno prijav sosedov za novo leto - da ljudje kršijo odloke in se družijo (občine.....)

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.441
9.803
113
Pa je zato treba žaliti? Pokaži mi EN primer v teh dveh letih, ko sem jaz koga žalil ali mu dal žaljiv vzdevek.
Veš kaj dec, ko te nekdo nekaj vpraša, tko direktno in lepo, in ga ti zignoriraš, al mu pa napopaš eno bedarijo z interneta samo na podlagi hitrega google iskanja, je zame dosti večja žalitev, kot pa če bi mi rekel bedak al pa norec.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

jest5

Guru
18. avg 2007
26.475
-8.922
113

Ko te imam po skoraj 2 letih vrh glave s tvojim nabijanjem, ti lahko dejstvo, kako zgledaš, povem samo še direktno, po domače. To se te zgleda vsaj malo dotakne, če se te že argumenti ne.

Jebat ga, do neumnosti imam nizko toleranco. Do ponavljanja enih in istih neumnosti v nedogled, pa še nižjo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Andy idi na Pag, na Hrvaškem je vse v najlepšem redu.
20211218_170033.jpg

Pretekli vikend.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Ko te imam po skoraj 2 letih vrh glave s tvojim nabijanjem, ti lahko dejstvo, kako zgledaš, povem samo še direktno, po domače. To se te zgleda vsaj malo dotakne, če se te že argumenti ne.

Jebat ga, do neumnosti imam nizko toleranco. Do ponavljanja enih in istih neumnosti v nedogled, pa še nižjo.
Se me ne dotakne. Samo vi se obremenjujete s tem.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.475
-8.922
113
Jaz se ne.
Zato se ti že dolgo časa ne trudim več praktično ničesar razlagati. Ker nima nobenega smisla, saj ti po 2 dneh uletiš nazaj z isto neumnotjo.