Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.893
4.015
113
Ljubljana
hmpg.net
"marsikdo ima v sebi kakšno spečo zadevo s katero lahko živi tudi 90 let brez da bi se zbudila. Lahko pa naletiš na sprožilec, v tem primeru virus, in boš predčasno zaključil svojo življensko pot. "

• Všeč mi je
Reactions: Matey

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.171
3.658
113
41
Lj
Vidim da te veseli ko število obolelih raste, v pričakovanju novih ukrepov. Stockholmski sindrom ali kaj je to, ko se poistovetiš s tistim ki te ima za ujetnika. Ko bi le vsi v UK bili 3x ali 4x cepljeni, bi bilo tega že konec ane? Tako so pa samo 2x, šment.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.056
4.592
113
Vidim da te veseli ko število obolelih raste, v pričakovanju novih ukrepov. Stockholmski sindrom ali kaj je to, ko se poistovetiš s tistim ki te ima za ujetnika. Ko bi le vsi v UK bili 3x ali 4x cepljeni, bi bilo tega že konec ane? Tako so pa samo 2x, šment.
Itaq skoraj vsa svinjarija pride preko Anglije,

Kak pa je kaj izrael z 2 boosterjem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Na božični večer in na silvestrovo bo medtem dovoljeno zasebno zbiranje oseb iz do le treh gospodinjstev. Prav tako se bodo morale osebe, ki so starejše od šest let pred druženjem samotestirati.

To pa bi rad videl, koliko ovac bo temu sledilo...in inspektorja ki bo pogumno preverjal to.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.669
4.890
113
Na božični večer in na silvestrovo bo medtem dovoljeno zasebno zbiranje oseb iz do le treh gospodinjstev. Prav tako se bodo morale osebe, ki so starejše od šest let pred druženjem samotestirati.

To pa bi rad videl, koliko ovac bo temu sledilo...in inspektorja ki bo pogumno preverjal to.
Dejansko mislijo, da lahko inšpektor pozvoni na vratih za Silvestra in zahteva rezultate aktualnih testov od vseh nad 6 let? In preživi?

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.441
9.803
113

Mi se bomo, brez tega odloka. Inšpektor lohk pa začne pušit, če se pojav na vratih.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in darjan

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Nobenega ne veseli, gre pa tako kot so predvidevali. Do spomladi boš cepljen prebolel ali umrl.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.441
9.803
113
Aha.
Pokažeš andyu, da so klub njegovim trditvam začele naraščati hospitalizacije, in to je zate že panika?

Dej no, malo poštimaj ta svoj kompas. Malo odstopa
Not, to pišem da umirim ynosa, da ne bo spet štel smrkajočih po kampu in se čudno počutil, ko bo lohk na svežem zraku hodil naokoli brez maske. Kompas pa odstopa ta hip komplet EURO politiki, kateri so v paniki zabluzili v TPMM (beri tri pi.... mile materine), če to zmiksaš z andyi in njemu podobnimi anitvax norci, imaš pa tako mineštro, da je ne bo noben več razvozlal. Logičnega sklepanja in tehtnega premisleka očitno noben več ni sposoben.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.441
9.803
113
Točno tako. Ta hip majo vsi politiki na jezikih omikron, sprejemajo butaste ukrepe, ki dokazano ne delujejo, med tem, ko poleg omikrona nekje obstaja že nova različica in tako bo ostalo. Prednjači pa Avstrija, kjer niti ne vedo več, kdaj imaš booster in kdaj ga nimaš. Naši pa ne vejo spet, al bi zaprli, al bi odprli, vmes pa pol naserjejo tako zmešnjavo, da pomoje še njim ni čist jasno kaj so nasral. Covid ni več nič novega, teli se pa obnašajo še slabš kot so se marca 2020.