Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.026
9.560
113
Mah itak je manj kot gripica, še manj kot prehlad. Večina ljudi je samo nekaj dni out.

Izjeme samo potrdijo pravilo.
Oba se umirita, ker noben od vaju nima prav. Ti si ena skrajnost, on pa tadruga, oba sta usekana. Ti vpiješ, da je to manj kot prehlad, kar je jasno, da ni res, se krog oža in lahko iz prvih rok družine, prijateljev in znancev izveš, kako je. On si ga pa meče na skrajni primer ene 30 letnice, ki jo je en zdravnik priklopil na ventilator, kot da gripa pa ne proizvede skrajnih primerov.
Naši vladajoči so se pa pri banalnih stvareh totalno zaplezali. Še ena cvetka, šola. Vsakemu malo bolj brihtnemu je blo jasno, da otroc nimajo kej iskat v šolah do decembra, oni so šli pa daljšat počitnice, namest, da bi se šli šolo na daljavo, ki smo se jo že tko šli. In zdej mam tamle doma enga, ki dela kvalitetno na daljavo in dva, k bosta crknila od dolgčasa. Pol bomo pa notri prinašal s sobotami...
Druga cvetka je pa aplikacija, pa tok črk je blo prelitih okol tega. In tretja cvetka so DSOji.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
Jaz verjamem ljudem, ki jih poznam in ne pisanju na netu.
Verjamem da tudi 30 letnika pokosi kot kuga, ampak velika večina ljudi preboli zadevo b.p. Otroki pa sploh. In to slednje je važno, ne pa kako 85+ letnik da skozi bolezen.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.026
9.560
113
Verjamem da tudi 30 letnika pokosi kot kuga, ampak velika večina ljudi preboli zadevo b.p. Otroki pa sploh. In to slednje je važno, ne pa kako 85+ letnik da skozi bolezen.
Sej veš da ni problem v tem. Sam kja bi tebi človek razlagal.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
samsvoj je danes tečen ker so mu davida icka banal iz twitterja. kje bo sedaj dobil svoje teorije zarote?

• Ljubezen
Reactions: SamSvoj

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Jp, revčkov vas je več... :valjamse:

Saj nisi hud, ko te nisem poimensko omenil :evil: Pa še koga. Jeba je ko ni tako malo ljudi, ki se ne strinjamo z vami superirneži kar tako na prvo žogo in takoj :nazdravje:

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
No, govorim prejle s kolegom. V soboto imel mejčkn vročine in se je šel pač zarad dela testirat. Bil na vrsti v torek, včeraj dobil, da je pozitiven.
Kliče svojga zdravnika, dobi seveda sestro in citiram: "ej nataša, a veš da sem pozitivn", ona odvrne hladnokrvno: "ja sej so vsi, ne vem če je kašn, da ni, razen tist, kermu so slab bris uzel."

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in Ytbnd

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
OK no, jaz sem bil negativen, pa bris so mi kr ornk vzeli (že drugič, tako da vem kako zgleda). Sem pa imel skoraj vse simptome "by the book".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
Itak imamo vsi to, podobno kot prehlad. Virusi so na svetu dlje, kot ljudje in postanejo del nas, šibke gostitelje pa potamanijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
Evropska komisija ocenjuje, da je vnovičen razmah pandemije prekinil okrevanje in poglobil negotovost. Vpliv pandemije na gospodarstvo se sicer po državah EU razlikuje in enako velja za napovedi glede okrevanja. Sloveniji napovedujejo vrnitev na predkrizno raven leta 2022.

Kaj šele bo ob koncu "pandemije", če smo že sedaj pridobili 2 leti?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113

A bi bil tvoj odgovor kaj drugačen če bi bilo enako mrtvih danes(470) ampak da bi bila krivulja zrcaljena preko 50 let. Torej največ mrtvih pod 15 let potem pa pada proti 50.?

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... podobno kot prehlad....šibke gostitelje pa potamanijo.
V ITA so zaradi pomanjkanja zdr.osebja že začeli razmišljat (včeraj debata na eni TV postaji), da bi vpoklicali tudi veterinarje ... saj so neke vrste medicinci :evil: ... med prasci in ljudmi pa baje ni dosti razlike :zardelalter: ... Pri nas bodo s tako idejo mal počakal ... ko bo tretji val, bo že Krek kaj podobnega predlagal :evil:
------------------------------------
" ... " Butale so male, Butalcev pa preveč" ! ..." :jezen: