Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Medtem ko on rešuje življenja, ti pyzdakaš glede ukrepov proti koroni. Kdo je tu zdaj kmetavzar?
No evo, spet kr eno obtoževanje. Prosim, če mi "quote-aš", kje sem pyzdakal zaradi ukrepov proti koroni. Nisem zagovornik, pyzdakal pa nikol nisem. In samo vi orto zagovorniki ukrepov pyzdakate in obtožujete nas ostale, kateri imamo mogoče tudi mal drugačen pogled na vse skupaj.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.087
113
Če bi bila volja bi se uredilo. Tko pa ali ni volje ali pa nas v večini vodijo sami idioti.

6rZ8g8R.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Schime

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Zagovorniki orto ukrepov ste kot iphonovci oz. mac fan-i. Da ga fentaš, bo zagovarjal svoj iphone kot boga, vsi ostali sistemi so pa drek. OK, jaz osebno preferiram android, ker se mi kot IT-jevcu zdi za mojo uporabo boljši, nikoli pa nisem pljuval čez iphone/mac-a. Sem precej delal na mac-ih svoje cajte, pa še zdaj občasno. Nisem pa orto zagovornik androida napram jabukfani. In tole je čista prispodoba komunikacije okoli korone na tem forumu. Orto zagovorniki ukrepov, Janše, itd. tišite svoje in ne pustite, da bi kdo mel drugačno mišljenje, za povrh začnete takoj žaliti, da smo idioti, da pojma od pojma nimamo, potem privoščite da se nam kaj takega zgodi (res zrelo). No, ampak na drugi strani smo ostali, kateri samo pravimo, da stroka pa vlada pretirava z ukrepi (kar se bo KOMOT poznalo v gospodarstvu, zdravstvu in šolstvu oz. se že) in da taisti niso ničesar KOMOT naredili, da bi med poletjem že KOMOT naredili plan za zaščito starejših, DSO-jev, itd. :nazdravje:

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Saj se ni treba bedaka delat iz sebe. Če že rabiš razlago, stanje se je pacientki tako hitro slabšalo, da bi v primeru 15 minut zakasnitve lahko prišlo do zastoja srca in posledično reanimacije.
A prej pred covidom pa ni blo treba nobenga reanimirat oz. se nobenemu pacientu ni hitro poslabšalo. A se ji je poslabšalo zaradi korone? Ali ima pridružene bolezni?
Zapleti so vedno in vedno bojo. Kolega je pred 3 leti umrl zaradi zapletov z gripo brez pridruženih bolezni... športnik.
Dobra prjatlca (38 let) je to poletje dobila sepso (zaradi pljučnice), ker ni mogla zaradi koronskih ukrepov prej do zdravnika. Baje skoraj umrla. Tolk no, sam povem, zakaj nisem pristaš teh ukrepov.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in SamSvoj

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.825
648
113
963 strani teme. Marsikaj napisano, obrazloženo, linkano, ni da ni. Ampak nekateri uporabniki še vedno sploh ne razumejo ničesar. 963 strani nabijajo eno in isto in so še ponosni na to, kako ne zmorejo sprocesirati nekaj osnovnih informacij. Uau.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: tomi in SamSvoj

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.034
113
kod Džej-Zija
A prej pred covidom pa ni blo treba nobenga reanimirat oz. se nobenemu pacientu ni hitro poslabšalo. A se ji je poslabšalo zaradi korone? Ali ima pridružene bolezni?
Zapleti so vedno in vedno bojo. Kolega je pred 3 leti umrl zaradi zapletov z gripo brez pridruženih bolezni... športnik.
Dobra prjatlca (38 let) je to poletje dobila sepso (zaradi pljučnice), ker ni mogla zaradi koronskih ukrepov prej do zdravnika. Baje skoraj umrla. Tolk no, sam povem, zakaj nisem pristaš teh ukrepov.
Po tem, kar si napisal, si proti ukrepom, ker tudi pri drugih boleznih lahko pride do zapletov? Hmmm, premišljen argument.

Kar pa se tiče žaljenja, ki ga očitaš v prejšnjih dveh postih, raje poglej, kaj si pisal o reševalcu.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: tomi in SamSvoj

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
963 strani teme. Marsikaj napisano, obrazloženo, linkano, ni da ni. Ampak nekateri uporabniki še vedno sploh ne razumejo ničesar. 963 strani nabijajo eno in isto in so še ponosni na to, kako ne zmorejo sprocesirati nekaj osnovnih informacij. Uau.
Danes je tudi 243 dni vsakodnevnega Kacinovega nabijanja enih in istih njegovih osebnih mnenj. :cheer:Če bi tudi on bil uporabnik tega forum, bi tema imela že krepko čez 1000 strani.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Na intezivni število še raste. Torej slabo.

Poglej priponko 37470

Ne se sekirat za intenzivo, tam v zadnjem tednu skoraj noben ni umrl, za njih znajo lepo poskrbet. Najebejo ga tisti na oddelkih ki do intenzivne ne pridejo pa tudi 24/7 jim noben zraven ne stoji. V zadnjem tednu jih je 90 % umrlo tam.

Šole ostajajo zaprte? 'Realno je pričakovati, da bo vse skupaj trajalo mesec dni'

Še pred nekaj dnevi smo se tu menili o tem, kako se bo prikrajšalo otroke, pa jih je veliko glasnih, češ kaj bo ta teden naredil. No zdaj smo že na mesecu. Pa še dva meseca iz prvega vala. Sešteva kdo mesece?

Pri nas doma sta vriskala že ko sta slišala da boosta še en teden doma. Tega bolj da sploh ne izvesta.

p.s da vidimo če aplikacija dela, jutri mora javit da sem imel tesen stik z okuženo osebo, če ne bo jo brišem dol :evil: .

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Šole ostajajo zaprte? 'Realno je pričakovati, da bo vse skupaj trajalo mesec dni'

Še pred nekaj dnevi smo se tu menili o tem, kako se bo prikrajšalo otroke, pa jih je veliko glasnih, češ kaj bo ta teden naredil. No zdaj smo že na mesecu. Pa še dva meseca iz prvega vala. Sešteva kdo mesece?

Pri nas doma sta vriskala že ko sta slišala da boosta še en teden doma. Tega bolj da sploh ne izvesta.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Po tem, kar si napisal, si proti ukrepom, ker tudi pri drugih boleznih lahko pride do zapletov? Hmmm, premišljen argument.

Kar pa se tiče žaljenja, ki ga očitaš v prejšnjih dveh postih, raje poglej, kaj si pisal o reševalcu.
Za zdravnika bi lahko lepše napisal oziroma razumljivo. Jaz že razumem, ker sem stara opica, kakšn mlajši pa mogoče ne.
In še enkrat, ne nisem proti ukrepom, samo proti takimi ukrepi sem, zaradi katerih trpi zdravstvo, gospodarstvo...
Žalil sem nekoga s katerim nimam komunikacije, z vami tukaj jo pa imam!

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.009
6.234
113
blizu močvirne prestolnice
Tebi sem enkrat že povedal, če nisi razumel, ti bom še enkrat: Pokvarjen si do konca, kot večina tistih, ki vsak vikend tiščijo v cerkev in ližejo noge župniku! So sicer izjeme, amapk ti nisi med njimi.
To si sebe opisal. Jokaš po forumu, daješ slike katere nebi smel...V glavnem za sebe se brigaj. Zanima me, kako bi govoril, ko bi bila druga stran na oblasti in bi res zapirala državo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.009
6.234
113
blizu močvirne prestolnice
Zakaj v Rusiji narašča? Ali nimajo cepiva?

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
Na začetku smo s številom strani lovili število okuženih. Tako da se prav lepo držimo nazaj.