Js mislim da polovica.
Pa tudi če jo nebi imel noben, se nebi na tem stolpu noben okužil.
Ljudje se okužujejo drugje, ne pa na sprehodu v naravi.
Sam tu je najlažje kasirat, zganjat teror nad občani, pa kazat mišice.
Po eni strani prepovedujejo in kasirajo pri sprehajalcih v naravi, po drugi strani pa sami kličejo zdrave občane na povsem nenujne preglede v zdravsteve domove, seveda še prej dat kri in urin... Kolk se jih pa v zdravstvenih domovih okuži, ko so vsi bolani na kupu?
Pa ne govori napamet. mene so prejšnji mesec poklicali iz referenčne ambulante, da bi moral spet na pregled, še prej pa v laboratorij....in mi dali termin. Js pa zdrav. No k sreči je ravno tisti dan, ko bi moral it prišel ukrep o prekinitvi nenujnih pregledov, pa so mi skenslali.
Sem prepričan da je 1000x bolj varno it na tisti stolp al pa na šmarno goro brez maske, kot pa z masko v zdravstveni dom dat najprej kri, potem pa še čakat na pregled, pa k dohtarju.
Se strinjam, jaz bi policiste postavil v trgovine in pa javne ustanove. Pa predvsem za vikende da se malo po vinskih cestah okrog zidanic zapeljejo. Ta vikend sem kolesaril po njih je pa bila zelo populatna peka kostanja in nazdravljaje. Pa glede na štvlo ljudi niso bili samo domači.