Kako, če pa razni nemenabijat nakladajo, da nič od tega ni res in da so še vedno packi?
Ti ne vrjameš da Wuhan obstaja?Kdo verjame v wuhan je naiven.
hja, kar se italije tiče... letos pač iz znanih razlogov nisem kaj dost hodil po svetu, sem pa v začetku septembra mal špricnil iz vukojebine, kjer sem koristil bone v italijo. V Čedad, konkretno. To je tud ene sorte vukojebina... Kar je zanimivo, je to, da je kar en konkreten del ljudi imel maske na ulicah. Pri nas recimo, nihče, tm pa kaj vem, vsaj tretjina.
Kje si mene zdej najdu. Dej očala gor in pojdi brat počasi še enkrat. Morda ti v drugo uspe razumet.Kako, če pa razni nemenabijat nakladajo, da nič od tega ni res in da so še vedno packi?
Wuhan ne verjame, da Darjan obstaja.
V Trbižu so imeli praktično vsi septembra maske gor zunaj. Od otrok pred šolo do penzionistov pred trgovino.
In sedaj pokasirali rekorden porast okužb :-(V Trbižu so imeli praktično vsi septembra maske gor zunaj. Od otrok pred šolo do penzionistov pred trgovino.
Ne ne, če pa maske dokazano zmanjšujejo možnost okužbe, enako kot lockdowni, policijske ure, ipd...
oh wait... https://andraz-tersek.si/who-on-lockdown-and-measures-in-europe/
Ubranil sem se štirih fizičnih napadov.
Zagreb 1900/705 pozitivnihK ste tukaj na tekocem s stevilkami a lahko kdo napise recimo za avstrijo in hrvasko koliko testov naredijo na milijon prebivalcev in koliko slovenija? Hvala
Lombardija, med 23 in 5 uro.Kako bo pob šokiran, ko bo izvedel, da policijsko uro uvajajo v konkretnem delu Italije. Sigurno bo vprašal za link.
V začetku septembra smo se peljali po južnem delu Dolomitov do Lago di Garda in po AC nazaj. Nikjer ni zunaj imel kdo od italijanov masko na obrazu. Samo notri.V Trbižu so imeli praktično vsi septembra maske gor zunaj. Od otrok pred šolo do penzionistov pred trgovino.