Ni res. Sem že bral okrožnico. Varstvo je za otroke, kateri starši so zaposleni v za državo kritične oziroma strateških službah. Vsako privat podjetje torej odpade.
In kaj naj naredijo ostali "normalno" zaposleni?
Ni res. Sem že bral okrožnico. Varstvo je za otroke, kateri starši so zaposleni v za državo kritične oziroma strateških službah. Vsako privat podjetje torej odpade.
Bom še jaz enkrat linkal to, kar je že AndY1, da ne bi slučajno spregledal: https://www.rt.com/news/504219-danish-mask-study-rejected-coronavirus/
Omenjena je tudi Japonska.
Bojim se da tega nismo sposobni naredit. Kar verjetno nebi bilo slabo, saj bi okuženi lahko bili dodatno izolirani.Se pravi da bo.
Glej ne vem... Počitnice so, država je v delnem lockdownu, vem da bo vsaj 20% družin nastradalo. Če bote pa froce še naprej vozili pol je brezveze delat lockdown, menda tudi to razumeš. Danes sem dobil že drugi mail da je moj najmanjši bil v ponedeljek v stiku z okuženim. Kar kaže resnost problematike tudi v vrtcih.In kaj naj naredijo ostali "normalno" zaposleni?
Ker je rad na prižnici.Torej je tako kot je bilo prej. CZ izda potrdilo in samo to velja. Ne vem kaj je janša včeraj potem dolgovezil o tretjih opcijah in naredil slabo voljo.
Ker smo spomladi preživeli in kao ni resno. Zdaj če bodo umirali bo pa hudo zakaj ni vse zašvasano.zanimivo, sredi septembra, je večinoma držav začenjalo sprejemati razne ukrepe, okuženost pa eksponentno raste. Nekaj ne štima, ali je virus postal toliko bolj kužen?
Zanimivo, v začetku septembra se je mularija vrnila v šolske klopi.zanimivo, sredi septembra, je večinoma držav začenjalo sprejemati razne ukrepe, okuženost pa eksponentno raste. Nekaj ne štima, ali je virus postal toliko bolj kužen?
A large-scale study in Denmark that sought to determine if masks help stop the spread of Covid-19 has been rejected by several prestigious journals. The authors hinted that their findings were inconvenient to the status quo.
Dvomim, da to zaradi tega, ker piše, da so maske super zaščitniške, ampak prej nasprotno?
Ali?
Meje so pasivno "zaprte" - smeš preko v službo, pa onih 12.345 izjem, ne smeš pa it tankat gorivo, po čike,... Tako je presvetli včeraj pojasnil in ja velja tudi za tujce sem.Zapirajo se regije, državne meje pa ne. Torej lahko gre en Italjan ali Hrvat v Ljubljano ali Maribor po nakupih, Slovenci pa ne smemo?! Al kako je s tujci?