Eni so imeli, drugi ne. Vsekakor tisti, ki imajo otroke v vrtcu, ne rabijo loviti počitnic za dopustItak si imel pisane krompirjeve počitnice, se boš pač en teden s svojimi otroki ukvarjal.
Eni so imeli, drugi ne. Vsekakor tisti, ki imajo otroke v vrtcu, ne rabijo loviti počitnic za dopustItak si imel pisane krompirjeve počitnice, se boš pač en teden s svojimi otroki ukvarjal.
Tudi meni. Sploh ker poslušam, in to zdej že iz parih strani, da so otroc prnesl domov.Za enkrat. Je pa verjetno vse odvisno od številk. Meni se zdi zaprtje vrtcev smiselno zdaj med krompirjevimi. Veliko nas je takih, ki bomo že itak šoloobvezne imeli doma.
Vrtci so ZAPRTI, organizirano bo vrtčevsko varstvo za nujne primere = zaposlene brez možnosti dela od doma, na nivoju občine.
Danes zvečer bo Kacin napisal, da je Gantar pretiraval, jutri zjutraj bo Janša izjavil, da ne bo lockdowna in da nikakor ne razmišljajo v tej smeri, popoldne bodo pa že razglasili lockdown od 21. ure zvečer.
To bo izvajal kdo in kdo bo preverjal ali si res nujne primer. Sej veš da je to nemogoče.
pač tisti, ki si ne date nič dopovedat boste iskali luknje, vsi ostali, ki imamo kako možnost bomo imeli otroke pač doma.
In kaj ima to veze z mojim pripravkom. Če nekdo želi, si bo zapomnil, ce ne pa ne. Darjan pa opleta naokoliz vsemu možnimi podatki. Ta je bil napačen. Al bi moral biti tiho al kaj?Ful ma to veze s pointom k ga darjan tokrat ima.
Vsi ostali, ki nimamo kake možnosti, pa bomo iskali luknje, ker si ne damo nič dopovedat.pač tisti, ki si ne date nič dopovedat boste iskali luknje, vsi ostali, ki imamo kako možnost bomo imeli otroke pač doma.
Ne vem če. Primer uspešnega boja proti COVID-19 je Kitajska/Wuhan. Tam niso pazili vsak nase, ampak na skupnost (vsebuje seveda tudi, da paziš nase). Ker epidemija ni na individualni, ampak kolektivni ravni.Napisal si pa tocno to, kar jaz ze cel cas govorim naj vsak pazi na sebe. Isto se je treba paziti za gripo in podobne bolezni.
Imaš prav, ti si bil sigurno tam in imaš informacije iz prve roke a ne?Kdo verjame v wuhan je naiven.
Nekaj čujem, da bi se naj izvedlo testiranje "vseh" - kaj to pomeni?
enako za okroglo ZemljoKdo verjame v wuhan je naiven.
Torej so imeli v bistvu policijsko uro, niso smeli iz bivališča, in to celotna država? Link?
Kako bo pob šokiran, ko bo izvedel, da policijsko uro uvajajo v konkretnem delu Italije. Sigurno bo vprašal za link.