V Kranju te že poslušajo, in delajo na polno.Al pa če bi fukali kot nori in sproti nadomeščali izgube v DSO-jih
V Kranju te že poslušajo, in delajo na polno.Al pa če bi fukali kot nori in sproti nadomeščali izgube v DSO-jih
Kolk morajo biti mediji danes jezni, ker morajo kot prvi novico dati Rogliča in Tratnika, ki sta zmagala današnji kolesarski etapi. Po moje so z jezo napisali oba članka.
10 dni se karantene ne rešiš. Če vmes zboliš je 10 dni po zadnjih simptomih. Če še velja.Mi smo dobli kitajca na obisk. Najmlaša ga je prinesla domov. Edini simptom je malo boleče grlo in 1x meritev temperature 37,1 .
Maladva sta itak doma, zdaj sma še midva z mojo.
Kako se uradno rešit karantene? Po 7 dneh doma bi vseeno moral it delat.
Pomaga kaj negativni test?
Policijske ure v Sloveniji torej ni. Res pa je, da je prepovedano gibanje v omenjenem času, torej v času od 21.00 do 06.00.
dr. Vinko Gorenak
Glede na zbrko z odločbami.....se boji za službo! 10 dni dopusta ima?10 dni se karantene ne rešiš. Če vmes zboliš je 10 dni po zadnjih simptomih. Če še velja.
To ni policijska ura. To so hojsove uricehkrati pa so pri nova24 takoj začeli prepričevati, da to ni policijska ura.
Če ste že en teden tako, potem potrkaj po lesu, če ne, se raje ne hvali. Prava doza lahko vdari po enem tednu.Mi smo dobli kitajca na obisk. Najmlaša ga je prinesla domov. Edini simptom je malo boleče grlo in 1x meritev temperature 37,1 .
Maladva sta itak doma, zdaj sma še midva z mojo.
Kako se uradno rešit karantene? Po 7 dneh doma bi vseeno moral it delat.
Pomaga kaj negativni test?
4 dni je mimo. Stanje glede temperatute in počutja se ji je popravilo iz sobote na nedeljo.Če ste že en teden tako, potem potrkaj po lesu, če ne, se raje ne hvali. Prava doza lahko vdari po enem tednu.