Če prav razumem je priporočilo in lahko daš otroka v šolo če ni druge možnostiOtroci katerih razred gre v karanteno, dobijo odločbo? Al je to, pravno, le neko priporočilo?
Če prav razumem je priporočilo in lahko daš otroka v šolo če ni druge možnostiOtroci katerih razred gre v karanteno, dobijo odločbo? Al je to, pravno, le neko priporočilo?
Če ne dobim odločbe in s tem plačila prisilne karantene grem kar delat.Glede na zbrko z odločbami.....se boji za službo! 10 dni dopusta ima?
Kam ti pošljem moj trr in od firme?Imaš prav. Najbolje, da še virus malo bratsko podeliš z ostalimi.
Firma sem jazV firmi si razložil situacijo? In oni želijo da prideš čim prej?
Ko sem videl to novico, sem mislil, da je pol desetih zjutraj in ne zvečer!? Pa kdo še verjame tem manipulacijam!!!Danes že več kot 1.100 okuženih...
Jup, če pogledaš COVID podatke po dnevih, pogledaš trende in sešteješ 1+1 je bilo to jasno, da bo padla tisočica :-(.Danes že več kot 1.100 okuženih...
torej nekaj na pamet. ok kul sem že mislil da bo kakšen pameten prispevek.podkrepljeno s pufi iz prve runde
Ko sem videl to novico, sem mislil, da je pol desetih zjutraj in ne zvečer!? Pa kdo še verjame tem manipulacijam!!!
torej nekaj na pamet. ok kul sem že mislil da bo kakšen pameten prispevek.