Mislim, da je to citiral podatke CDCja.Vodilni svetovni infektolog Donald Trump je včeraj izjavil, da se okuži 85% ljudi, ki nosijo masko. Torej, dol z njimi.
Kakšen procent je to, če imamo v šolah 200.000 otrok? Koliko ničel je še za ničlo? Upam da zna 123 to izračunati.
Bankomat ima kamero in boš dobil položnicoPri nas ni sile. Menda ne bom dal gor maske iz avta 2 m do bankomata in nazaj.
Take situacije bodo samo še poglobile stisko ljudi, ki so že prej imeli določene težave in bodo taki izpadi kar pričakovani. Pa izgube služb... naša največja turistična agencija se je do danes že zahvalila za sodelovanje preko 100 ljudem samo zaradi izpada dohodka zaradi korone (kljub vaučerjem), to je skoraj pol firme, ubija se ljudi že pol leta preko medijev... kako se potem nekomu ne bo spipalo?
Pa sem iz zdravstva.... mi naredimo, delamo in bomo naredili kar se da. Ampak stiske ljudi so že zdaj hude in samo še huje bo, ko bodo ljudje revni.
Se bodo pa nekateri lepo pogreliIn spet ne bo nihče odgovarjal.
sousis
Ja sevede. To so pravljice za lahko noč in take kot si ti.
Kaj ne bo odgovarjal. Janša bo naslednjo vlado dal na Ustavno sodišče, ker se ni držala fiskalnega pravila.Iz finančne krize 09 smo izšli skoraj kot najveji luzerji. Javni dolg nam je šel iz ~20 na ~80 BDPja. Takrat seveda ni nihče od "vodilnih" odgovarjal.
Me zanima kako bo po korona krizi, če bomo prebili 100%, jaz bi rekel da gladko.
In spet ne bo nihče odgovarjal.
Ce se to zgodi, pa.... I'll pay it gladlyBankomat ima kamero in boš dobil položnico
Kaj kljuko. Njih matra gotovina. Cesar hoče da uporabljamo kartice.
Danes zvedela da se folk na polno.vozi proti meji s cro. A ni to malo skregano z logiko. Nas zaprejo a ob enem gres lahko v cro bih ?
Tako je, ne smeš iz svoje cone, razen če spadaš v eno od 12.345 izjem.A ni bilo povedano, da z rdecih obmocij ne smes v tujino?
Kaj kljuko. Njih matra gotovina. Cesar hoče da uporabljamo kartice.
Danes zvedela da se folk na polno.vozi proti meji s cro. A ni to malo skregano z logiko. Nas zaprejo a ob enem gres lahko v cro bih ?