jaz sem pisal v smislu osrečitve tistih, ki imajo z maskami in ostalim sistemom probleme. In so jim strašno kratene pravice zaradi prepovedanih vikend pijanic.
Pa ja, zgledalo je, da darjan misli isto...jaz sem pisal v smislu osrečitve tistih, ki imajo z maskami in ostalim sistemom probleme. In so jim strašno kratene pravice zaradi prepoved vikend pijanic.
Definitivno najboljša rešitev bi bila eno od obstoječih bolnic preurediti v covid in tja dati nas, ki smo že preboleli covid, da skrbimo za te ljudi. Ravno tako zapreti vse dso- je in onkološke...noter nafurat za en mesec kader, ki bo tam pač en mesec živel, ne bo hodil domov (vsi tega ne morejo, nekaj pa nas je takih, ki si to lahko privoščimo, nimamo otrok itd..)
Ostala populacija naj se čim prej prekuži in bo mir!
Pa ja, zgledalo je, da darjan misli isto...
Pa bomo ze nekak pregurali to. Ko bo spet 0 okuzenih, pa naj karantena pod kontrolo velja mesec dni za prisleke iz okuzenih drzav. Tako bo mir, prej pa ne.
2 meseca nazaj smo imeli filozofsko debato glede aplikacije... Koliko si vas jo je naložilo? Očitno je lažje če ti država/NIJZ ukaže biti zaprt in zapirati gospodarstvo kot pa namestiti BT aplikacijo.
Danes so objavili. Do sedaj so izdali nekaj čez 500 kod, ki jeh je v aplikacijo vneslo kaka polovica tistih, ki so jim bile izdane. Sedaj pa sam izračunaj, kakšna je verjetnost, da ti bo mobitel zapiskal. Po moje boš prej zadel na lotu. Pa tisti s kodami bi tako morali biti v karanteni.Če ti pa država sledi!
- je rekel in objavil svoje mnenje na facebook, twitter, linkedin, instagram...
Jaz jo imam od začetka.
Na svedskem tudi narasca stevilo okuzb.Da sedaj nimajo problema z exponentno rastjo števila okuženih, kar je edini problem pri nas.
Stroka sicer ocenjuje, da je s koronavirusom okužen vsak 150. Slovenec.
S cim se lahko Svedi pohvalijo pri tem? Ker jih dostikrat omenjajo.