lej večkrat smo ti že rekli da se najavi na elitnih inštitutih in eno odpredavaj, mogoče potem dobiš kanček krediblnosti pri ostalih tukaj.Jim je pa koncno jasno, da je svedski model edini model, ki se ga lahko gremo, da prezivimo.
Kaj sem vam pravil 3-4 mesece nazaj? Jeseni bo za svedi ze najhuje, mi se bomo pa kopali v krasnem jesenskem valu, ko ze nazaj laufajo sole in industrija, namesto, da bi to poceli poleti. In tocno to se zdaj dogaja.
Ne morem verjeti, kaksni pajaci so na NIJZju, da nas je par alterasov to pravilno napovedalo in kaj bi morali poceti cez poletje, ko je bilo jasno, da cim se bomo odprli, da bo nov val in da za ponovno zaprtje ni moznosti, izgubili pa bomo dragocene mesece poletja.
Imamo sreco, da za enkrat kaze na toplo jesen.
tukaj pač nimaš neke hude kredibilnosti ker še enih gum ne znaš kupit ter vrnit, brez zamere potem če ti ljudje pri zdravju (dohtar tudi nisi) ne bodo prav veliko vrjeli.
glede "švedskega modela" pa je bilo veliko povedanega in ni bilo na hojladri kot si ti predstavljaš. bilo pa je veliko bolj na free kot pri nas, to je pa res. ampak mi smo šli v extrem spomladi z ukrepi, čez poletje je bilo pa že na hojladri.