Daj ti meni povej, kako pa ugotovis da je test napacen? Me res zanima.Kolikšen % testov pa pokaže napačen rezultat? - recimo pokaže pozitivno pa v resnici ni? Saj testi niso 100% zanesljivi. To pa noben ne upošteva.
Daj ti meni povej, kako pa ugotovis da je test napacen? Me res zanima.Kolikšen % testov pa pokaže napačen rezultat? - recimo pokaže pozitivno pa v resnici ni? Saj testi niso 100% zanesljivi. To pa noben ne upošteva.
To bi moral proizvajalec dobro vedeti. Še preden je dal teste na tržišče.Daj ti meni povej, kako pa ugotovis da je test napacen? Me res zanima.
Si ziher da so si vzeli čas? Jaz nisem.......
In tako preverjanje je moral proizvajalec testov vsekako narest.
......
mas mogoce ksno informacijo zakaj se ta podatek tako zelo skriva. Je to navodilo vlade, who, nijz? Ker to, da se ne pove takih osnovnih informacij je tipicno zavajanje.Naj samo napisejo letnik rojstva teh na intenzivnem oddelku pa bo vse jasno.
Včasih pri testiranjih težko zajebejoTo bi moral proizvajalec dobro vedeti. Še preden je dal teste na tržišče.
Naprimer:
Testirajo 100x enega ob istem času, če 1 test pokaže drugače kot ostalih 99, potem so testi v 1% nezanesljivi.
In tako preverjanje je moral proizvajalec testov vsekako narest.
Tudi večkrat slišimo, da so koga testirali večkrat, pa da ni bil vedno enak rezultat.
Ker mamo novinarstvo v pi.Zdi. Ker se senzacije klikajo. Je blo lepo rečeno, da je številka primerljiva z včerajšnjo glede na število testov.Zakaj potem panika? Naslov na RTV popolnoma zavaja.
Ja to gre pa takole, če 1200 testov na dan ni dovolj da se nadaljuje ta "drama", je treba povečati število testov.Ma nemoj. Posledica česa so okužbe?
Pa mimogrede, kak teden nazaj je Beovička če se ne motim "jokala" po TV, kako so kapacitete za testiranje pri 1200 na dan popolnoma zapolnjene.
S tem se vzdržuje trenutno stanje psihoze.mas mogoce ksno informacijo zakaj se ta podatek tako zelo skriva. Je to navodilo vlade, who, nijz? Ker to, da se ne pove takih osnovnih informacij je tipicno zavajanje.
Endvatri, koliko je 3% od 2.000.000?
3,1% (2-4%) je bilo spomladi maja.Endvatri, koliko je 3% od 2.000.000?
bilo že par dni nazaj objavljeno:Daj ti meni povej, kako pa ugotovis da je test napacen? Me res zanima.