Ksz.....
Tudi jaz poznam enega, kateri je bil covid pozitiven. Zaradi okuženega na delovnem mestu, so poslali tudi njeganna testiranje.
Test je bil pozitiven, posledično so testirali njegovo ženo in 2 hčeri.
Vse 3 so bile tudi pozitivne. Simptomov ni kazal nihče, razn tega kolega, ki pa je težak astmatik. Razen rahlo povišane vročine ene 2 dni (pod 37,5), pa malce težjega dihanja, ki zna bit posledica stresa in nekoliko kašlja ni bilo nobenemu nič. Njemu so sicer še po mesecu testi kazali okužbo z covidom, ostalim po 14 dneh ne.
Bemtiš, še upokojenci v DSOjih prebolevajo ta virus, kaj ga ne bodo zdravi in mlajši.
Vsekakor sem prepričan, da bo sedanja vlada plačala visok račun na naslesnjih volitvah. Zadolžili so nas za dodatnih 30% BDPja, grozijo z neko apokalipso, imamo pa samo v eni slo bolnišnici več virusnih pljučnic kot hospitalizacij zaradi covida v vsej sloveniji.
PR pa šepa na vseh področjih, da niti smešno ni več. Sam sem se vedno nagibal na desno, vsaj kar se gospodarstva in politike tiče. Na začetku covid pandemije, sem bil vesel da je Janez prevzel vlado, sedaj, po vsem videnem in analiziranem, pa je bil to konkreten minus, vsaj z mojega vidika gledanja. Grožnje, grožnje, opozarjanja, šuganja z prstom, pa nobene resne osnove za vse našteto.