In tisti moment, ko mejo odpreš si na istem kot prej. Pika. No razen, če je nikoli več ne odpreš.
U PM, 0 na intenzivni negi in 0 umrlih, pa dela tako paniko. Ce ni zdaj ze dokazano, da izolacije ne peljejo nikamor in da se bomo morali prekuziti, ker drugace se lahko Slovenija izolira od preostale Evrope za N let, potem nam ni pomoci.
Vec kot ocitno je, da se sle ostale drzave v smeri prekuzevanja, samo mi se vztrajamo s strategijo, ki nas pelje v slepo ulico.
ti si ze 100x prekuzen.U PM, 0 na intenzivni negi in 0 umrlih, pa dela tako paniko. Ce ni zdaj ze dokazano, da izolacije ne peljejo nikamor in da se bomo morali prekuziti, ker drugace se lahko Slovenija izolira od preostale Evrope za N let, potem nam ni pomoci.
Vec kot ocitno je, da se sle ostale drzave v smeri prekuzevanja, samo mi se vztrajamo s strategijo, ki nas pelje v slepo ulico.
Saj bodo pomrli, samo še čakajo da pomrejo tisti z Bleda in Obale, ki so se gužvali spomladi, ki so krivi, da smo dobili občine.In vsi protestniki v USA bi sedaj že morali biti mrtvi po napovedih ker je virus tako nevaren. Ampak začuda niso.
Ja in kaj potem ce je zbolel? Kaj zelis povedati? Tudi umrli bodo eni ( a ves enako kot pri gripi, se posebej ko je sev napacen). Ce pa poslušamo panicarje bomo pa vsi crknili...Tale Freddie je 2 metra, 110kg mišic in profesionalni športnik, star 30 let Poglej priponko 34607
To je to. Vse kar rabiš imaš na voljo v svoji državi. Pa da se ukine farmacijo, ki producira te viruse in dohtarje, ki jih širijo med narod.In tisti moment, ko mejo odpreš si na istem kot prej. Pika. No razen, če je nikoli več ne odpreš.
Tale Freddie je 2 metra, 110kg mišic in profesionalni športnik, star 30 let Poglej priponko 34607
Tvoj nickname pove vse.To je to. Vse kar rabiš imaš na voljo v svoji državi. Pa da se ukine farmacijo, ki producira te viruse in dohtarje, ki jih širijo med narod.
Moj nick je krajšava firme, Pb je kemijski simbol za svinec.Tvoj nickname pove vse.
Zelo kredibilen vir, ni kaj ...ima tudi točno info. kje je jr. staknil virus.Viri: Ljubljanski župan Janković v karanteni, okužen naj bi bil sorodnik - skandal24.si
Ljubljanski župan Zoran Janković je po informacijah naših lokalnih virov v karanteni, ker je bil v stiku z osebo, pozitivno na koronavirus. To pa naj bi bil po pripovedovanju našega vira kar Jankovićev sin. Virus naj bi prinesel s petkovega kolesarskega dogodka v prestolnici. Po zadnjih...skandal24.si