Ali so ti to povedali rumeni jopiči?Sj to se ve ampk se ne sme na glas govorit da srbska karantena šverca okužene v Slovenijo.
Sicer pa danes je petek in se spet obeta skupinsko okuženo rajanje v Lj.
Ali so ti to povedali rumeni jopiči?Sj to se ve ampk se ne sme na glas govorit da srbska karantena šverca okužene v Slovenijo.
Sicer pa danes je petek in se spet obeta skupinsko okuženo rajanje v Lj.
Travel corridors: countries and territories exemption list
Nov odmeven uspeh slovenskih političnih in zdravstvenih oblasti, in turističnega gospodarstva. Srbija je OK, Slovenija ni. Za Angleže, seveda.
kot bi napisal 123: janezek dela
Sedaj ali angleži avstrijci... vejo kaj več, kot nam naši povedo, ali pa je to čisto nagajanje. Lahko pa da je oboje, ker jim trenutna naša oblast ne deluje verodostojno ampak bolj na nivoju Nova24Travel corridors: countries and territories exemption list
Nov odmeven uspeh slovenskih političnih in zdravstvenih oblasti, in turističnega gospodarstva. Srbija je OK, Slovenija ni. Za Angleže, seveda.
Mogoče pa angleži tebe berejoAngleži seveda vidijo zbaznelo nore kulturnike ob petkih. In rezultat je tukaj.
Britanci presenetili: Hrvaška varna, Slovenija ne
Vlada v Londonu je danes objavila seznam varnih držav, za katere velja, da državljanom Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske ob vrnitvi iz njih ni treba opraviti 14-dnevne osamitve. Hrvaška, Francija in Češka, ki jih bo Slovenija s 4. julijem izbrisala s svojega zelenega...siol.net
O Angležih se da veliko govoriti, pa malo lepega povedati. Ampak prinašajo denar. Oz. so ga. Sedaj ga ne bodo, ker pač ne bodo prišli. Za sestavljanje tega seznama se je vedelo že nekaj časa in naloga naše diploomacije (predvsem gospodarske) bi morala biti, da nas vklopijo gor. Mislim, Srbijo so.To da nismo na spisku več pove o Britancih kot o nas. Oni morajo narediti domačo nalogo. Kar mene moti pri naših so "dokazi" ki veljajo pri prehodu meje. Tukaj pa naši kljukci niso naredili domače naloge.
Na seznamu so države, ki so opazno slabše po statistiki. Pa samo za statistiki, imamo 2,5x več testov kot oni. Trump pravi, da imajo toliko primerov zato, ker toliko testirajoRealno so hrvati v generalni statistiki boljši. Imajo pol manj mrtvih kot mi na prebivalstvo in pa enako zaznanih okužb. Torej ali mi vsaj 50% manj detektiramo okužene kot hrvati ali pa ne znamo poskrbet za obolele da pomrejo toliko več. Oboje kaže na nek naš strokovni minus napram hrvatom.
Za Angleže tudi ee, sk, lv uradno niso varne. Verjetno se gredo recipročnost - mi imamo njih na rdečem seznamu.Travel corridors: countries and territories exemption list
V resnici pa smo imeli v prvem valu virus v štirih domovih starejših, Hrvati mislim da v enem. Od tod razlika.Realno so hrvati v generalni statistiki boljši. Imajo pol manj mrtvih kot mi na prebivalstvo in pa enako zaznanih okužb. Torej ali mi vsaj 50% manj detektiramo okužene kot hrvati ali pa ne znamo poskrbet za obolele da pomrejo toliko več. Oboje kaže na nek naš strokovni minus napram hrvatom.
Me zanima ce se blackjack in podobni korona paniki kdaj zamislijo koliko ljudi so eventuelno ubili ko so širili gripo po svetu... koliko dedkov in babic...
Smo se cepili.