Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Mic po mic vlade preverjajo kje so meje. Ljudje pa veselo ploskajo.
Pri tem mi edino nekako ne gre v račun sledeče:
- ali gre za dejansko "infiltracijo temnih sil" v (skoraj) vse svetovne vlade?
- ali so vse vlade dejansko povezane med sabo, ne glede na zunaje podobe političnih, gospodarskih, dejanskih bojev?
- ali pa je 99,9% svetovnih vlad "ovčjih", ki sledijo "veliki ideji - velikega vodje"; kdorkoli je že to?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.309
-2.592
113
Pri tem mi edino nekako ne gre v račun sledeče:
- ali gre za dejansko "infiltracijo temnih sil" v (skoraj) vse svetovne vlade?
- ali so vse vlade dejansko povezane med sabo, ne glede na zunaje podobe političnih, gospodarskih, dejanskih bojev?
- ali pa je 99,9% svetovnih vlad "ovčjih", ki sledijo "veliki ideji - velikega vodje"; kdorkoli je že to?
Očitno lahko.
Danes tudi ni več države, ki bi bila samostojna - v vseh ozirih.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
Sej aplikacija ne gleda samo domet, gleda signal. Tako da s tega stališča je vseeno če bi uporabili wifi ali BT.

Uporaba BTja je zaradi drugih tehnoloških prednosti. Predvsem gre tu za nadzor nad napravami v okolici in pa nizko porabo energije kljub neprestanemu delovanju (napram wifi).

• Všeč mi je
Reactions: Cash

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.878
6.961
113
Danes sem slučajno ujel nek info pri poročilih, da bi naj nekdo že razvijal "tkanino" in posledično oblačila, kjer bi naj BT lepše delal, samo zaradi potrebe te aplikacije.

Bolano kam gremo, brez razloga.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Če prideva na testiranje js pa tašča, s katero sem se družil za veliko noč, naju bodo lepo obrnili in poslali domov, ker ne testiraji tistih, ki bi si samo želeli testirati. Je treba prej zbolet, da zboliš pa rabiš inkubacijski čas. In če je ta od 2-14 dni, je po gausovi krivulji vrhunec v sedmih dneh, ne pa 14.ti dan.
V katerih strankah je bil kdo na nijzs ne vem, tudi za Kreka ne vem in tudi ni važno, so pa odleteli zato, ker se niso strinjali z vladnimi ukrepi. S Krekom so "nestrinjanje strokovnjakov" porihtali.
moj fan jonny77 me je spomnil na tale post, tenx jonny :cheer: malo sem se že ustrašil ker nekaj dni nisem dobil nobene potrditve iz tvoje strani ampak mi je sedaj odleglo.

misri in ostali - treba se bo odločt al se z lupo išče okužene da se upraviči te ukrepe ali se jih celo zavrača. moje informacije so da so navodila da se čimveč testira. sem pa prepričan da se zadeve spreminjajo glede na poste tukaj da se upraviči kako kermu paše.

je pa glede na majhnost SLO in števila obolelih tudi to možno da ravno 14. dan zboliš (čeprav je bilo to manj) da ne govorimo da ne letiš k dohtarju se testirat takoj ko smrkaš ter maš vročino. ponavadi kak dan počakaš.

vidim pa da si v svojem mehurčku in se ne bom preveč trudil, si bo vsak ustvaril svojo sliko o tvoji strokovnosti.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.309
-2.592
113
misri in ostali - treba se bo odločt al se z lupo išče okužene da se upraviči te ukrepe ali se jih celo zavrača. moje informacije so da so navodila da se čimveč testira. sem pa prepričan da se zadeve spreminjajo glede na poste tukaj da se upraviči kako kermu paše.
Pojdi v zdravstveni dom pa reči da si zdrav, pa če bi te lahko testirali, pa poročaj če tvoje informacije da se čimveč testira držijo. Te bodo testirali ali te ne bodo. Js mislim da ne.
Ne odločam se js ali se z lupo išče okužene ali zavrača. Bi pa rekel, da se jih bo pred prazniki zavračalo, da bo novih okuženih čimmanj, po praznikih pa iskali z lupo, da jih bo več, oz bo porast večji, kar bi opravičevalo podaljšanje ukrepov.
je pa glede na majhnost SLO in števila obolelih tudi to možno da ravno 14. dan zboliš (čeprav je bilo to manj) da ne govorimo da ne letiš k dohtarju se testirat takoj ko smrkaš ter maš vročino. ponavadi kak dan počakaš.
vidim pa da si v svojem mehurčku in se ne bom preveč trudil, si bo vsak ustvaril svojo sliko o tvoji strokovnosti.
Seveda je možno, da tudi po 14-dneh posameznik zboli, ne more pa bit to špica bolnih. No, pa da ne bomo o moji strokovnosti, je Krek kasneje sam priznal, da se je "zmotil". torej se raje vprašajmo o njegovi strokovnosti.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
prvi del spet neke teorije zarote, ej dober si da se ti da. "js mislm", "bi pa rekel"

pri nas so vse cifre ena velika anomalija ker nas je tako malo. en mal večji family gathering pa maš lahko 10 okuženih.
glede kreka pa ne najdem linka, boš ti dal. zraven pa povedal kdo pri nas pa je strokoven da vemo koga poslušat.

pa da ne bo zvenelo kot da sem odvetnik kreka, samo hočem pokazat to tvojo strokovnost medtem ko jo drugim očitaš da je ni. v teoriji je tisto kar je rekel možno, ali je res... pa pustimo spet teorijam zarote.

Nazadnje urejeno:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.309
-2.592
113
prvi del spet neke teorije zarote, ej dober si da se ti da. "js mislm", "bi pa rekel"

pri nas so vse cifre ena velika anomalija ker nas je tako malo. en mal večji family gathering pa maš lahko 10 okuženih.
glede kreka pa ne najdem linka, boš ti dal. zraven pa povedal kdo pri nas pa je strokoven da vemo koga poslušat.

pa da ne bo zvenelo kot da sem odvetnik kreka, samo hočem pokazat to tvojo strokovnost medtem ko jo drugim očitaš da je ni. v teoriji je tisto kar je rekel možno, ali je res... pa pustimo spet teorijam zarote.
Glede Kreka evo prvi link tistega, ko je kasneje rekel, da se je "zmotil" pa bluzil da ni imel številk, ko je postalo jasno da to ni možno, pa tudi js sedajle najdem. Strokovnjak pa tak.
Ja pri nas so cifre anommalija, vidiš družino na Bledu v parku, pa dve na sprehodu ob obali, pa je že takšna gneča, da zaradi nje zaprejo ljudi v občine.

Kdo je pri nas strokovnjak? Krek po izobrazbi ni epidemiolog, ampak se je ukvarjal z drogami. Prejšnje, direktorje, katerih strokovno mnenje se ni skladalo z vladnimi, so pa odžagali. Khmm, ne vem, - ampak tisti, ki podaja take "strokovne" ugotovitve zagotovo ni. Pa to ni njegov prvi strokovni kiks. Ali pa je in sam ve resnico, pa z nekim namenom laže in zavaja. Kdo bi vedel?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Glede Kreka evo prvi link tistega, ko je kasneje rekel, da se je "zmotil" pa bluzil da ni imel številk, ko je postalo jasno da to ni možno, pa tudi js sedajle najdem. Strokovnjak pa tak.
Ja pri nas so cifre anommalija, vidiš družino na Bledu v parku, pa dve na sprehodu ob obali, pa je že takšna gneča, da zaradi nje zaprejo ljudi v občine.

Kdo je pri nas strokovnjak? Krek po izobrazbi ni epidemiolog, ampak se je ukvarjal z drogami. Prejšnje, direktorje, katerih strokovno mnenje se ni skladalo z vladnimi, so pa odžagali. Khmm, ne vem, - ampak tisti, ki podaja take "strokovne" ugotovitve zagotovo ni. Pa to ni njegov prvi strokovni kiks. Ali pa je in sam ve resnico, pa z nekim namenom laže in zavaja. Kdo bi vedel?
aha, sedajle res sedajle trenutno ne najdeš. daj vsaj malo se potrudi preden sedaj to že drugič trdiš. teoretično gre skozi, ali je res ali ne pa ti ziher najbolje veš.

imena teh strokovnjakov? ma kdo kakšen blog, twitter zapis, karkoli? za vse jih najdemo ziher je tudi tukaj kakšen...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.309
-2.592
113
Domet bluetootha je drgac tud do 100m...sam za info.... na tem linku pise celo do 400m

Ob tem je treba še povedat, da bluetooth ne meri razdalje do druge BT naprave, ampak se poveže ali pa ne, odvisno od jakosti signala. BT ne ve, ali je druga naprava 100m daleč ali 20cm.
Tako da bo aplikacija zaznala, da si bil v stiku z okuženim, teoretično tudi če je okuženi 100m daleč. Ali pa bližje, pa je stena vmes. Ali pa v nasprotivozečem avtu, ko stojita v križišču....

Ampak ovce to ne zanima, hočejo bit nadzorovane.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.309
-2.592
113
aha, sedajle res sedajle trenutno ne najdeš. daj vsaj malo se potrudi preden sedaj to že drugič trdiš. teoretično gre skozi, ali je res ali ne pa ti ziher najbolje veš.

imena teh strokovnjakov? ma kdo kakšen blog, twitter zapis, karkoli? za vse jih najdemo ziher je tudi tukaj kakšen...
Evo sem se potrudil samo zate - in našel link, v katerem Krek prizna, da se je zmotil. tu
Imen strokovnjakov pa zate ne bom iskal, lahko ponovno povem da tak, ki se takole "zmoti" (in to ne prvič) že ni strokovnjak. Vsaj tak ne, da bi se lahko na njegove javno izražene "strokovne ugotovitve" lahko opirali, še manj pa, da bi na podlagi njegovih "strokovnih ugotovitev" vlada smel sprejemat ukrepe, ki zadevajo vse nas.

Bolj kaže na to, da Krek svoja strokovna mnenja prilagaja vladnim željam in ukrepom, in ne obratno.