Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

B81

22. jul 2007
36.747
10.378
113
ja obcutek je tak. namesto da bi stroka bremzala vlado... men se zdi kot da se drzavi nikamor ne mudi. najbolj je pa motece, ker ni jasnega cilja. zakaj za k. bomo se 10 dni zaprti? da bo stevilo okuzenih v dso padlo na 0?
V domovih na 0 in na sploh pri testiranjih na 0 in brez smrti in okuzenih vsaj en teden. Pa se to, glede na ink.dobo, ni dovolj. Saj ni tak tezko, ko ne bo vec okuzenih, pa je mimo...recimo..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kilakan pravi 500... Ce to delamo za 500ljudi je bedarija (in ja, jaz bi znal biti med njimi) ali pa 100 000. To ji glih tolk velik...

Za koliko pa ni bedarija? Ne pozabit, da ko je na cestah umrlo 300 ljudi v enem letu, so kazni tako zaostrili, da praktično ni primerljivih na celem svetu. In da ko je nazadnje umrlo 4000 ljudi v enem dnevu v ZDA prišlo do vojne v Afghanistanu in Iraku.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Imam občutek, da bomo lahko šli prej v Avstrijo, hrvaško in Italijo, kot pa v drugo občino v Sloveniji. Oziroma, da bo prej lahko šel tujec po Sloveniji, kot pa Slovenec.

Folk ne vidi več smisla v omejevanju na občine, ker je zelo malo novo obolelih, pa se ti so povezani z domovi za ostarelim in osebjem v bolnišnicah. Podpiram vse ukrepe, ki jih je sprejela vlada, ampak z občinami pa so mislim, da malo preveč zavlekli. Lahko grem v avtopralnico, postrizt psa, kupit beton, jahat konja, igrat tenis.. Ne smem pa na sprehod v sosednjo občino ali kupit kaj v trgovini v drugi občini, ker so v ljubljanski poslovalnice zaprte.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.837
-422
113
V domovih na 0 in na sploh pri testiranjih na 0 in brez smrti in okuzenih vsaj en teden. Pa se to, glede na ink.dobo, ni dovolj. Saj ni tak tezko, ko ne bo vec okuzenih, pa je mimo...recimo..

a ti to resno, al mi sarkazem detektor ne dela??

sicer pa jj napoveduje da v bliznji prihodnosti ne bo vecjega sproscanja...

• Wow
Reactions: B81

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.511
843
113
Vlada ni mogla pokvariti krščanske velike noči, pa da delavcem pusti njihovo. Po prvem maju (je sicer še dan zmage, a tega nihče več ne praznuje, ker sploh ni jasno, a smo zmagal) se pa lahko pogovarjamo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Našel frizerja, ki je strigel tiste, ki so v karanteni okoli hodili s svežimi frizurami, on pa ves zaraščen...
frizer.jpg

• Haha
Reactions: cappy

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.515
2.885
113
v lokalni ostariji
Za koliko pa ni bedarija? Ne pozabit, da ko je na cestah umrlo 300 ljudi v enem letu, so kazni tako zaostrili, da praktično ni primerljivih na celem svetu. In da ko je nazadnje umrlo 4000 ljudi v enem dnevu v ZDA prišlo do vojne v Afghanistanu in Iraku.
Ni bedarija v kolikor bi bila smrtnost 40% populacije ali vec.

Tudi vojna v afganistanu in iraku je bedarija, samo za zasluzek posveceni.
Drzave pac potrebujejo prirocen izgovor za represijo kaznovanje. Zalostno samo da ljudje to vse podpirate....

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.266
2.547
113
Sem bral eno raziskavo iz Dojčland, da nimajo dokazanega primera okužbe v trgovini.
V trgovino ne grejo iz Domov, v trgovino se gre z masko, prej tudi z rokavicami, se razkužuje na bogato-je zastonj, tisti z znaki in tisti bolani so doma, nimajo pravega kontakta z strankami.
Zakaj je pa potem toliko v domovih?
... a tega nihče več ne praznuje, ker sploh ni jasno, a smo zmagal...
Zmagal smo MI in MI praznujemo zmago. Dokler bomo živi!

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.511
843
113
Kako to misliš da ni mogla pokvariti krščanske velike noči?
Kot sem rekel. Če bi pokvarila krščansko veliko noč (in jo je, ker ni bilo zborovanj ob maši), bi pa dopustila "delavska" zborovanja, bi dobila črno piko pri ta črnih. Mora delovati uravnoteženo in pokvariti še delavsko veliko noč.

• Haha
Reactions: Hanzi

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
joj si zoprn. kaj se zdej na cifre obesas, k da je vazn. a je 40 al pa 39...

Kot da ni... 460 je sprejemljivo, 40% ni. Zdaj me pa zanima a 39% je.

Kot tista znana, ko fant dec ženski v diskaču, če bi seksala z njim za 100000€. Pa reče ja. Pa ji on reče, kaj pa za 100€, pa ona čist popizdi, če jo ma za kurbo ali kaj. On pa mirno - to da si kurba že vema, zdaj se samo še o ceni pogajama...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.917
113
Krek postal prvi mož NIJZ, pardon JIJZ.
#90k

Nebo nam je padlo na glavo.

Se iz Triglava že vidijo trupla v Švedski in zombiji, ki tavajo po cesti ?

PRENOS V ŽIVO: Janša: Številne omejitve bodo v predvidljivi prihodnosti še vedno veljale
Potrebuje kdo prevod ?

Koliko bo še trajala ta karantena ?
1 mesec in 1 teden sta mimo.

Nazadnje urejeno: