ker največ je pri nas okuženih na primorskem...Zacensi z ukrepom da so AT, SLO in HR zaprle mejo proti konkretno okuzeini italiji.
ker največ je pri nas okuženih na primorskem...Zacensi z ukrepom da so AT, SLO in HR zaprle mejo proti konkretno okuzeini italiji.
Tudi to zaninivo. Po logiki bi moral biti primoraka v ritiker največ je pri nas okuženih na primorskem...
V domovih na 0 in na sploh pri testiranjih na 0 in brez smrti in okuzenih vsaj en teden. Pa se to, glede na ink.dobo, ni dovolj. Saj ni tak tezko, ko ne bo vec okuzenih, pa je mimo...recimo..ja obcutek je tak. namesto da bi stroka bremzala vlado... men se zdi kot da se drzavi nikamor ne mudi. najbolj je pa motece, ker ni jasnega cilja. zakaj za k. bomo se 10 dni zaprti? da bo stevilo okuzenih v dso padlo na 0?
Kilakan pravi 500... Ce to delamo za 500ljudi je bedarija (in ja, jaz bi znal biti med njimi) ali pa 100 000. To ji glih tolk velik...
Tudi to zaninivo. Po logiki bi moral biti primoraka v riti
V domovih na 0 in na sploh pri testiranjih na 0 in brez smrti in okuzenih vsaj en teden. Pa se to, glede na ink.dobo, ni dovolj. Saj ni tak tezko, ko ne bo vec okuzenih, pa je mimo...recimo..
Ni bedarija v kolikor bi bila smrtnost 40% populacije ali vec.Za koliko pa ni bedarija? Ne pozabit, da ko je na cestah umrlo 300 ljudi v enem letu, so kazni tako zaostrili, da praktično ni primerljivih na celem svetu. In da ko je nazadnje umrlo 4000 ljudi v enem dnevu v ZDA prišlo do vojne v Afghanistanu in Iraku.
Ni bedarija v kolikor bi bila smrtnost 40% populacije ali vec.
Tudi vojna v afganistanu in iraku je bedarija, samo za zasluzek posveceni.
Drzave pac potrebujejo prirocen izgovor za represijo kaznovanje. Zalostno samo da ljudje to vse podpirate....
V trgovino ne grejo iz Domov, v trgovino se gre z masko, prej tudi z rokavicami, se razkužuje na bogato-je zastonj, tisti z znaki in tisti bolani so doma, nimajo pravega kontakta z strankami.Sem bral eno raziskavo iz Dojčland, da nimajo dokazanega primera okužbe v trgovini.
Zmagal smo MI in MI praznujemo zmago. Dokler bomo živi!... a tega nihče več ne praznuje, ker sploh ni jasno, a smo zmagal...
Kot sem rekel. Če bi pokvarila krščansko veliko noč (in jo je, ker ni bilo zborovanj ob maši), bi pa dopustila "delavska" zborovanja, bi dobila črno piko pri ta črnih. Mora delovati uravnoteženo in pokvariti še delavsko veliko noč.Kako to misliš da ni mogla pokvariti krščanske velike noči?
joj si zoprn. kaj se zdej na cifre obesas, k da je vazn. a je 40 al pa 39...