Kaksna je pa razlika v tem, ce en okuzen okuzi domace in potem ti domaci majhne skupine naprej? Zaradi postopnega okuzevanja ali zakaj?Faktor uspeha je ukinitev javnega prometa, ter prepoved zbiranja večjih skupin.
Kaksna je pa razlika v tem, ce en okuzen okuzi domace in potem ti domaci majhne skupine naprej? Zaradi postopnega okuzevanja ali zakaj?Faktor uspeha je ukinitev javnega prometa, ter prepoved zbiranja večjih skupin.
Dej darjan ne bluzi.Pravim samo kaj opažajo sodelavke. Mogoče so pa slabe mame? Meni sicer tudi logika veleva, da otroku izolacija v nobene primeru ne koristi, niti enega dobrega razloga za, ne vidim.
Ja. Cilj je, da čimveč propade in da v državni proračun priteče čim manj denarja. Po tem so sploh vse vlade na svetu znane, da si želijo čim manj davkov pobrat.
Kako pa so ogrožali eden drugega. Kvečjemu kak zvit pleh, če so bili preveč nestrpni.McDonalds je bil samo vaja z odpiranje.
Ker smo na tem izpitu padli, bodo preventivno malo podaljšali. Med prvomajski prazniki bo kar precej ljudi frej, vključno z mularijo in bi lahko navalili.
Potem je pa spet pouk itd. in masovnega navala vseeno ni za pričakovat.
Kratkoročen sigurno... So maske veliko boljši posel...
Jaz bi raje vprašal, kaj je bilo treba Mc Donald zapret?Kaj je pa bilo narobe pri odprtju MC Donalda. A ni samo drive-in laufal? Kje pa je na drive in možnost okužbe (če je osebje zdravo, oziroma se drži pravil?)
Kaj pa tisti penzionisti ki so jim nosili hrano? A tam pa ni bilo.moznosti okužbe?
Vsa zbrana dela JJ, ali samo novo zavezo od 1990 dalje?
Daj piši pod original nickom, če tako dobro poznaš mene.Kaj ti, če si neki guru potem pa lahko paničariš po forumu kot te je volja.
Tvoji prispevki povedo vse o tebi. Kaj sta vidva z Darjanom kakšna bratca. Način pisanja imata zelo podoben.
Go Janša
Tebi in tebi podobnim očitno ni jasno kako se lahko okužiš.
No saj si si sam odgovoril na vprašanje
Ti. Jaz ne....Ker smo na tem izpitu padli, bodo preventivno malo podaljšal...
Saj ti je lepo povedal novi direktor NIJZ, svetovno znani epidemiolog Krek. 90.000 mrtvih.Koliko vec mrtvih bi bilo v kolikor nobenega umrepa ne bi izvedli? Ajde doktorji cifre na plan.
Ne jaz. Mi. Tudi ti. Kolektivno. Saj vem da ne štekaš.Ti. Jaz ne
Prvo so kitajci naredili lockdown ene vasi
Koliko vec mrtvih bi bilo v kolikor nobenega umrepa ne bi izvedli? Ajde doktorji cifre na plan.
Se vedno me zanima kako to, da pri tako kuznem.virusu niso vse trgovke pocepale? Da o ostalih delqvcih ne govorim
Eti Izlake ima koliko okuženih?.koliko mrtvih? Gldde na to da se je tam nasel.okuxen..
Vse skupaj je napihnjeno. Prvo so kitajci naredili lockdown ene vasi potem pa so za njimi ponavljali vsi lot papagaji. Mediji pa vsako zrtev povelicujejo zwto da.se pumpa.panika. vlada pa seveda noce da bi ljudje je obsojal da nic ne naredi in lepo vse zapre
Sem bral eno raziskavo iz Dojčland, da nimajo dokazanega primera okužbe v trgovini.Ampak kako da nismo nič na slabem glede na ves dren v trgovinah?
Ok se pač zaradi omejitev ne bi razneslo po vsej državi. A posamezne občine bi morale biti fejst okužene. Ali pač...
Koliko vec mrtvih bi bilo v kolikor nobenega umrepa ne bi izvedli? Ajde doktorji cifre na plan.
Se vedno me zanima kako to, da pri tako kuznem.virusu niso vse trgovke pocepale? Da o ostalih delqvcih ne govorim
Eti Izlake ima koliko okuženih?.koliko mrtvih? Gldde na to da se je tam nasel.okuxen..
Vse skupaj je napihnjeno. Prvo so kitajci naredili lockdown ene vasi potem pa so za njimi ponavljali vsi lot papagaji. Mediji pa vsako zrtev povelicujejo zwto da.se pumpa.panika. vlada pa seveda noce da bi ljudje je obsojal da nic ne naredi in lepo vse zapre
Je v Ljubljani čisto dovolj prebivalcev, da grejo metat granitne kocke, če se tako odločijo.
Ja. Cilj je, da čimveč propade in da v državni proračun priteče čim manj denarja. Po tem so sploh vse vlade na svetu znane, da si želijo čim manj davkov pobrat.