Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.853
6.955
113
Jaz se pa bojim, da nas bo tole vsesplošno testiranje malce zajebalo.

Namreč zaradi silno uspešne zajezitve širjenja virusa bomo imeli pri nas zelo nizko čredno imunost in spet nov izgovor vlade, da bo vlekla z omejitvami, ker se bodo pač bali drugega/tretjega,.. vala.
Upam, da bodo tudi druge države izvedle podobne teste, predvsem bi me zanimala italija, španija, švedska v primerjavi z nami. Zelo bi bil presenečen, če bodo imeli enako čredno imunost kot mi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.674
113
Jaz tudi malce eksperimentiram z brado. Zdaj, ko moramo zavarovalničarji delati od doma in nismo na terenu s strankami, je to malce lažje.
Zame seveda, za mojo niti ne :aplauz:

• Haha
Reactions: Romzi

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.506
1.221
113
predvsem penzionistke so trmaste.... lastna žlahta nesme na obisk da nebi vnuki prinesli korone (šre dobro da niso že 1 mesec doma),
hčera nesme na obisk ker je iz druge občine in kaj bo če jo sosedje vidijo! Ona pa piči k frizerki ker .... frizura more bit!

• Všeč mi je
Reactions: sad

gr69

Guru
15. dec 2009
11.557
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
Noben ni reku, da je vse slabo in prepričan sem, da je blag potek epidemije posledica ukrepov. Sam tole omejevanje na občine je bedarija. NA regije bi blo bolj smiselno, ker pri nas so občine zeloooo različno velike.

Na upravne enote bi bilo še smiselneje.
Sicer bi oboje na mojem koncu pomenilo, da bi kršil, ker je pač “ranč” v drugi regiji - a še vedno “pred vrati” (8 km po cesti).
Bi pa bilo veliko bolj pomembno, da bi ljudje “ostali doma”, ker bi se zavedali zakaj, ne pa zaradi groženj s kaznimi.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.287
-2.487
113
Bmk za drugje za to kolesarsko proti kr gori pisem da se 5x vec folka vozi po kolesarski kot ponavadi in je prav da jih malo policaji strasijo ker drugace bi jih bilo 10x vec.
Čisto prav je, da se vozijo, in nič nebi bilo narobe, če bi jih bilo 10x več. Gibanje na svežem zraku je zdravo, In v Kranjski gori vsekakor bolj zdravo kot v s smogom nabiti Ljubljani.
Kake nevarnosti, da bi se kdo med kolesarjenjem okužil pa ni. Koliko je pa trgovk zbolelo, pa imajo stalno stik s strankami?

Policaji jih ne samo strašijo ampak tudi veselo pišejo kazni. Kar je hebanje naroda, in izživljanjem nad ljudmi, ki skrbijo za svoje zdravje. Kolesarji niso niti najmanj problematični pri širjenju virusa. V DSO-jih se pa še kar okužujejo med sabo - Kaj če bi šli tja naret red?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Na upravne enote bi bilo še smiselneje.
Sicer bi oboje na mojem koncu pomenilo, da bi kršil, ker je pač “ranč” v drugi regiji - a še vedno “pred vrati” (8 km po cesti).
Bi pa bilo veliko bolj pomembno, da bi ljudje “ostali doma”, ker bi se zavedali zakaj, ne pa zaradi groženj s kaznimi.

Ne glede na nacin karantene ali zaprtja, pa naj bo to na obcine, pokrajine, UE, sever/jug, na države, kontinente... Vedno bi se nasel darjan oziroma vec njih ter protestiral, da sedaj pa ne more v Afriko...

• Všeč mi je
Reactions: bpfc

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ukrepi so bili med prvimi, le testirali so bolj malo. Olimpijske igre so bile se dolgo pod vprasajem...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz bi sicer moral avto peljat na tehničnega ampak ne čutim potrebe po rinjenju. Zavarovanje sem že podaljšal registracija pa po odloku itak velja do junija. Bom počakal, da ta prvi naval mine.

• Všeč mi je
Reactions: sad in darjan

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Dej mi povej nekaj. Ti imas sedmico ali nekaj podobnega s 600KM. A tebi tudi brisalce preizkusa pa zarnice steje? Ali je taksen pregled drugacen. Res me zanima. :D Pusti nevoscljive komentarje.