Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz grem jutri na ocetovo parcelo. Imam ZK izpisek na telefonu iz elektronske zemljiske knjige in na roke napisano izjavo/potrdilo.
Potrebujem se izjavo oceta?

Po mojem najboljše da se direktno na MasterCard obrneš pa se bodo potem oni s policijo menili naprej. Potrdila jih pa lepo pri tebi doma čakajo na prevzem pa je.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

The study concludes that Covid-19’s mortality rate among infected people would be on par with, or even less, than the seasonal flu.

Michael Mina, an immunologist and assistant professor of epidemiology at Harvard, tweeted agreement with the study on Friday and theorized 30 million people or more could be infected with Covid-19 in the US, but further “consistent studies” could show that “population immunity is already building up.”

• Všeč mi je
Reactions: tsunami

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
No zdravniki na tem forumu, kar poglejte si moj link in tudi video. Vedno vec raziskav potrjuje, da je okuzenega ze okoli 15% prebivalstva. Prva taka raziskava, ce se prav spomnim, je bila narejena v Nemciji, ki je pokazala enake stevilke.

Te stevilke pomenijo:
1. Da je CFR oz smrtnost dosti dosti manjsa
2. Da velika vecina ljudi preboli virus asimptomatsko, torej brez kakrsnegakoli simptoma

Se kaksen teden nazaj sem poslusal na tem forumu od enega alter dohtarja, da je se prezgodaj za testiranje proti teles. No, se dobro, da se bodo zdaj te preiskave lotili tudi pri nas.

Upam, da se ne bo skrivalo stevilk, kot se je pokazalo vceraj da Vlada in NIJZ pred javnostjo skrivata stevilke, da upravicijo nesmiselne represivne ukrepe.
Smiselni ukrepi da, seveda, to je distanca, razkuzevanje rok, maske, zascita starejsih obcanov in rizicnih skupin. Prvotni ukrepi so bili ok.
Od tistega smesnega vikenda, ko so uvedli omejitev gibanja na obcine in vse neumnosti, ki so jih dodali, pa je slo samo navzdol. In skrivanje stevilk samo dokazuje, da jih skrivajo zato da se ne pokaze bedarije, ki so jo naredili po dveh tednih prvotnih ukrepov.

To je pa tako, ko ljudem ego ne pusti, da bi priznali napako.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.506
2.865
113
v lokalni ostariji
Men je smesno se vedno ker kilakhan in nekateri drugi prikazujejo kako veliko ljudi je ze umrlo. od 7miljard dobrih 100.000

A belorusi so se na zemljevidu? Glede na to da oni ne j korone? Ali jih je superduper smrtonosni in hitro kuzni virus potamanil?

Nazadnje urejeno:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Počasi bomo izvedeli kdo je pošiljal maske na kitajsko

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Če gledaš tole...bi morali ljubljano povsem osamiti...v drugih občinah pa bi skor lahko bil prost pretok ljudi.
Zajeta slika.PNG

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Dr. Vajd je med drugim ocenil, da je stanje v domovih starejših trenutno dobro. Če so zdravniki presodili, da so stanovalci potrebovali oskrbo, se jim niso odpovedali, je zatrdil in dodal, da število umrljivosti v domovih ni višje od umrljivosti v minulih leti, ki je bila povezana z drugimi boleznimi.
Po DSOjih je v casu prehoda letnih casov poletje-zima, zima-poletje, nenormalno veliko smrti. Virus OBSTAJA! nisem zagovornik teorij ampak pustimo domove in se osredotocimo na zdrave, mlade ljudi, ki ze en mesec postopajo in kradejo bogu cas. Zaposliti jih je treba.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Men je smesno se vedno ker kilakhan in nekateri drugi prikazujejo kako veliko ljudi je ze umrlo. od 7miljard dobrih 100.000

A belorusi so se na zemljevidu? Glede na to da oni ne j korone? Ali jih je superduper smrtonosni in hitro kuzni virus potamanil?

Misliš dobrih 150000, je pa res, da je celih 6 dni trajalo, da je številka za 50% zrastla.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.658
5.845
113
Ohjoj... kolikokrat še... številke so majhne zaradi ukrepov. Brez ukrepov lahko statistiko lepo preselite od Švedov k nam. Zdaj ko je zavoljo vsega statistika majhna pa se najdejo brihte, ki pametujejo kako je itak brezveze, da imamo okrepe, ko pa je umrlih takooooo malo. Seveda jih je malo, upam pa da sem bil dovolj jasen zakaj jih je malo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.287
-2.489
113
Ohjoj... kolikokrat še... številke so majhne zaradi ukrepov. Brez ukrepov lahko statistiko lepo preselite od Švedov k nam. Zdaj ko je zavoljo vsega statistika majhna pa se najdejo brihte, ki pametujejo kako je itak brezveze, da imamo okrepe, ko pa je umrlih takooooo malo. Seveda jih je malo, upam pa da sem bil dovolj jasen zakaj jih je malo.
Zakaj pa ravno od Švedov? In zakaj ne od od Belorusov?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Super. Pa kdo res sploh bere statistiko?
Kaj ima veze statistika o št. umrlih na mio. prebivalcev, če v isti statistki ne upoštevaš št. obolelih na mio. prebivalcev?
Primer št.1:
Na 1000 prebivalcev imaš 100 obolelih in od tega recimo 10 ljudi umre. Po tej varianti imaš 10 mrtvih na 1000 prebivalcev. Oz. 1%
Primer št.2:
Na 1000 prebivalcev imaš 10 obolelih, od tega enea oseba umre. Po tej varianti imaš enega mrtvega na 1000 prebivalcev. Oz. 0,1%
Kdo je na boljšem oz. kdo bo na boljšem čez 6 mesecev?