Še en tepec. Ne morem verjeti, kaka gerontofobija vlada v tej državi.Od leta 82 nisi bil v tehnični trgovini, ampak to da moraš zdaj med 8 in 9:30 tja je pa res višek.
Še en tepec. Ne morem verjeti, kaka gerontofobija vlada v tej državi.Od leta 82 nisi bil v tehnični trgovini, ampak to da moraš zdaj med 8 in 9:30 tja je pa res višek.
Sorazmerni delež....?Danes v službi prejel plačilno in posebej plačilno na kateri piše: krizni dodatek 27 €.
Sramota. Bolje da tega sploh nebi dali.
Jaz grem jutri na ocetovo parcelo. Imam ZK izpisek na telefonu iz elektronske zemljiske knjige in na roke napisano izjavo/potrdilo.
Potrebujem se izjavo oceta?
Še en tepec. Ne morem verjeti, kaka gerontofobija vlada v tej državi.
Ne vem, a te ze corona zdeluje, a kaj, ker sploh ne pises vec smiselnih povedi.Po mojem najboljše da se direktno na MasterCard obrneš pa se bodo potem oni s policijo menili naprej. Potrdila jih pa lepo pri tebi doma čakajo na prevzem pa je.
The study concludes that Covid-19’s mortality rate among infected people would be on par with, or even less, than the seasonal flu.
Michael Mina, an immunologist and assistant professor of epidemiology at Harvard, tweeted agreement with the study on Friday and theorized 30 million people or more could be infected with Covid-19 in the US, but further “consistent studies” could show that “population immunity is already building up.”
Po DSOjih je v casu prehoda letnih casov poletje-zima, zima-poletje, nenormalno veliko smrti. Virus OBSTAJA! nisem zagovornik teorij ampak pustimo domove in se osredotocimo na zdrave, mlade ljudi, ki ze en mesec postopajo in kradejo bogu cas. Zaposliti jih je treba.Dr. Vajd je med drugim ocenil, da je stanje v domovih starejših trenutno dobro. Če so zdravniki presodili, da so stanovalci potrebovali oskrbo, se jim niso odpovedali, je zatrdil in dodal, da število umrljivosti v domovih ni višje od umrljivosti v minulih leti, ki je bila povezana z drugimi boleznimi.
Men je smesno se vedno ker kilakhan in nekateri drugi prikazujejo kako veliko ljudi je ze umrlo. od 7miljard dobrih 100.000
A belorusi so se na zemljevidu? Glede na to da oni ne j korone? Ali jih je superduper smrtonosni in hitro kuzni virus potamanil?
tako je, slovenceljni smo idioti na čelu z jj. poglej ostali svet, kot da nič ni. men pa kurčevi čehi zasedl najbolšo parcelo v hrčkolandiji. jebomast!!!!Se pravi smo zastonj uničli ekonomijo in poletje?
Zakaj pa ravno od Švedov? In zakaj ne od od Belorusov?Ohjoj... kolikokrat še... številke so majhne zaradi ukrepov. Brez ukrepov lahko statistiko lepo preselite od Švedov k nam. Zdaj ko je zavoljo vsega statistika majhna pa se najdejo brihte, ki pametujejo kako je itak brezveze, da imamo okrepe, ko pa je umrlih takooooo malo. Seveda jih je malo, upam pa da sem bil dovolj jasen zakaj jih je malo.
Super. Pa kdo res sploh bere statistiko?Ohjoj... kolikokrat še... številke so majhne zaradi ukrepov. Brez ukrepov lahko statistiko lepo preselite od Švedov k nam. Zdaj ko je zavoljo vsega statistika majhna pa se najdejo brihte, ki pametujejo kako je itak brezveze, da imamo okrepe, ko pa je umrlih takooooo malo. Seveda jih je malo, upam pa da sem bil dovolj jasen zakaj jih je malo.