Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

hermann

Guru
19. mar 2014
9.637
6.499
113
Predvidevam.....
1.Kmetija ni v tvoji lasti, torej nimaš kaj hodit

V ZK je vpisana kmetijska parcela recimo na eno osebo, kar bi po tvojem pomenilo, da niti mož/žena/sin/hči ne morejo dostopat do tam in pomagat pri delu. Na ta način bomo umrli od lakote.

Jaz sem naredil iz zk izpis kmetijskih parcel v lasti mojega očeta, oče bo za vsak slučaj spisal še dovoljenje za uporabo (čeprav če mene vprašaš, to za prvi dedni red niti ni potrebno) na tisti obrazec bom pa napisal še ženo in otroke. Saj ne, da tudi v resnici ne obdelujemo tistih parcel. So pa pač 1km čez mejo občine.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sj pravim. Najboljš da greste v srbijo kjer so policijske ure. To bi bilo zate fantastično.
Misliš, da je dejansko kdo res mislil, da je tak način edini pravilen? In da so šli zavestno zjebat gospodarstvo, zdravstvo in šolstvo?

Res da ne mislim, da imamo pretirano sposobne voditelje, ampak takšni bumbarji pa tudi niso? Pomoje je tu tudi EU diktirka v ozadju in zato so švedi/švicarji edini, ki ne jebejo tega sistema, ostali pa smo vsi na kolenah in nastavljamo za Še.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Pri tebi se zaplete, tam, ker tast, ki živi na drugem koncu države ni ožji družinski član, pa tudi ti ne moreš pokazat izpisa iu ZK, ki dokazuje pravico uporabe tastovega zemljišča.
Zgoraj ti je že eden napisal. Enaka logika se uporablja tudi pri npr. služnostnih poteh do kmetijskih zemljišč.
Nima pravice vožnje npr. s traktorjem samo lastnik nekega zemljišča (služnostni upravičenec), ampak tudi nekdo, ki lastnika zemljišča zastopa, kar po domače pomeni, da se po služnosti poti lahko pelje tudi prijatelj služnostnega upravičenca, ki služnostnemu upravičencu pomaga pri kmetovanju.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
A takšno izjavo meni lahko napiše tudi znanec iz Kopra, pa grem malo na morje pogledat? Saj govorimo o izjavi ali ne?

Al potem pričakijemo, da bodo primorci spet klicali, da opažajo tuje tablice - vlada pa zaključila, da so se tisti, ki so šli kao na vrt delat tudi sprehodili po mestu, in potem uvedli splošen nadzor tudi na mestnih ulicah?
ja ampak če boš bluzil okoli to potem ni pomoč na tisti zemlji...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
sam da bo člansko izkaznco, plačano članarino pa fotko zadnjega volilnega lističa treba pokazat.
te je že kaj strah?

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Predvidevam.....
1.Kmetija ni v tvoji lasti, torej nimaš kaj hodit + prepoved druženja med osebami ki niso v skupnem gospodinjstvu
2. Delo na črno?
V ZK je vpisana kmetijska parcela recimo na eno osebo, kar bi po tvojem pomenilo, da niti mož/žena/sin/hči ne morejo dostopat do tam in pomagat pri delu. Na ta način bomo umrli od lakote.

Jaz sem naredil iz zk izpis kmetijskih parcel v lasti mojega očeta, oče bo za vsak slučaj spisal še dovoljenje za uporabo (čeprav če mene vprašaš, to za prvi dedni red niti ni potrebno) na tisti obrazec bom pa napisal še ženo in otroke. Saj ne, da tudi v resnici ne obdelujemo tistih parcel. So pa pač 1km čez mejo občine.

ne ....
napisal je sorodnikom.... predvidevam da ni mišljeno moža, ženo, sina...... ampak, spet predvidevam, stric teta po 1-2-3 -n kolenu

sicer pa .... pred tem rahljanjem ukrepov sem šel na njivo v lasti žene, brez da bi nosil s seboj nobenih papirjev, .....zdaj moram pa vsakokrat pisat izjavo, imet sabo izpisek iz zk ... in, ne vem .....mogoče še poročni list za gvišno......

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.205
1.372
113
Ni se mi dalo brati vsega.
Samo vprašanje:
- so že kaj zrahljali karanteno ?
- sklepam da se vse počasi odpira ? Sicer z maskami ?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.287
-2.489
113
ja ampak če boš bluzil okoli to potem ni pomoč na tisti zemlji...
Lahko me policaj ustavi med potjo do tja.
Ali izjava znanca iz Kopra, da mi dovoljuje uporabo vrta da mu vrt preštiham zadostuje, da ne kršim zakon?
Prej ste rekli da je takšna izjava tasta uredu. Kaj pa znanca?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.287
-2.489
113
Zgoraj ti je že eden napisal. Enaka logika se uporablja tudi pri npr. služnostnih poteh do kmetijskih zemljišč.
Nima pravice vožnje npr. s traktorjem samo lastnik nekega zemljišča (služnostni upravičenec), ampak tudi nekdo, ki lastnika zemljišča zastopa, kar po domače pomeni, da se po služnosti poti lahko pelje tudi prijatelj služnostnega upravičenca, ki služnostnemu upravičencu pomaga pri kmetovanju.
Če ti pa v to logiko uspe prepričat policaja, ki te ustavi na občinski meji in hoče vidt izpis iz ZK, ali pa napisat kazen, si pa zmagal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
Ni se mi dalo brati vsega.
Samo vprašanje:
- so že kaj zrahljali karanteno ?
- sklepam da se vse počasi odpira ? Sicer z maskami ?

so zrahljalji. ocitno je konec z represijo.

drug teden tehnicne trgovine, razni saloni... trgovski centri ostajao zaprti ce sem prov razumel, ala citypark, supernova... razen trgovine s hrano v teh centrih seveda.

• Všeč mi je
Reactions: AndrejD

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.080
4.080
113

Jaz grem jutri na ocetovo parcelo. Imam ZK izpisek na telefonu iz elektronske zemljiske knjige in na roke napisano izjavo/potrdilo.
Potrebujem se izjavo oceta?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
In v čem je problem, če se drenjate na banki vsak mesec ob 9ih pa v hoferju, s boste pa še pred bigbangom. K da večino penzičev tehnika tako blazno zanima.

Get a life. :zavijazocmi:
Poslušaj ljubček, s tehniko sem se ukvarjal celo življenje in grem stavit, da te še sedaj peljem scat na vseh področjih, ki so izven tvojega specialnega znanja, če ga sploh kaj imaš. :nigladek:
Edit: Kolikor sem na hitro pogledal, si v tehničnih forumih pokazal samo en kup osnovanega neznanja.

Nazadnje urejeno: