Predvidevam.....Jaz tebe sprašujem, kje piše da ne smeš iti v pomoč sorodnikom ki imajo kmetijo?
1.Kmetija ni v tvoji lasti, torej nimaš kaj hodit + prepoved druženja med osebami ki niso v skupnem gospodinjstvu
2. Delo na črno?
Predvidevam.....Jaz tebe sprašujem, kje piše da ne smeš iti v pomoč sorodnikom ki imajo kmetijo?
Predvidevam.....
1.Kmetija ni v tvoji lasti, torej nimaš kaj hodit
Nisem tega mislil, torej da niso, ampak da pač ne jebejo sistema.
Misliš, da je dejansko kdo res mislil, da je tak način edini pravilen? In da so šli zavestno zjebat gospodarstvo, zdravstvo in šolstvo?
Res da ne mislim, da imamo pretirano sposobne voditelje, ampak takšni bumbarji pa tudi niso? Pomoje je tu tudi EU diktirka v ozadju in zato so švedi/švicarji edini, ki ne jebejo tega sistema, ostali pa smo vsi na kolenah in nastavljamo za Še.
Zgoraj ti je že eden napisal. Enaka logika se uporablja tudi pri npr. služnostnih poteh do kmetijskih zemljišč.Pri tebi se zaplete, tam, ker tast, ki živi na drugem koncu države ni ožji družinski član, pa tudi ti ne moreš pokazat izpisa iu ZK, ki dokazuje pravico uporabe tastovega zemljišča.
če te da na seznam članov na kmetiji brez problema...Ne.
razen če ima golf igrišče mu lahko pomagaš pri igri.
ja ampak če boš bluzil okoli to potem ni pomoč na tisti zemlji...A takšno izjavo meni lahko napiše tudi znanec iz Kopra, pa grem malo na morje pogledat? Saj govorimo o izjavi ali ne?
Al potem pričakijemo, da bodo primorci spet klicali, da opažajo tuje tablice - vlada pa zaključila, da so se tisti, ki so šli kao na vrt delat tudi sprehodili po mestu, in potem uvedli splošen nadzor tudi na mestnih ulicah?
Predvidevam.....
1.Kmetija ni v tvoji lasti, torej nimaš kaj hodit + prepoved druženja med osebami ki niso v skupnem gospodinjstvu
2. Delo na črno?
V ZK je vpisana kmetijska parcela recimo na eno osebo, kar bi po tvojem pomenilo, da niti mož/žena/sin/hči ne morejo dostopat do tam in pomagat pri delu. Na ta način bomo umrli od lakote.
Jaz sem naredil iz zk izpis kmetijskih parcel v lasti mojega očeta, oče bo za vsak slučaj spisal še dovoljenje za uporabo (čeprav če mene vprašaš, to za prvi dedni red niti ni potrebno) na tisti obrazec bom pa napisal še ženo in otroke. Saj ne, da tudi v resnici ne obdelujemo tistih parcel. So pa pač 1km čez mejo občine.
Lahko me policaj ustavi med potjo do tja.ja ampak če boš bluzil okoli to potem ni pomoč na tisti zemlji...
Če ti pa v to logiko uspe prepričat policaja, ki te ustavi na občinski meji in hoče vidt izpis iz ZK, ali pa napisat kazen, si pa zmagal.Zgoraj ti je že eden napisal. Enaka logika se uporablja tudi pri npr. služnostnih poteh do kmetijskih zemljišč.
Nima pravice vožnje npr. s traktorjem samo lastnik nekega zemljišča (služnostni upravičenec), ampak tudi nekdo, ki lastnika zemljišča zastopa, kar po domače pomeni, da se po služnosti poti lahko pelje tudi prijatelj služnostnega upravičenca, ki služnostnemu upravičencu pomaga pri kmetovanju.
Ni se mi dalo brati vsega.
Samo vprašanje:
- so že kaj zrahljali karanteno ?
- sklepam da se vse počasi odpira ? Sicer z maskami ?
A k punci v sosednjo ulico sedaj že smem it, brez da bi bil v prekršku? Da/Ne ???so zrahljalji. ocitno je konec z represijo.
A k punci v sosednjo ulico sedaj že smem it, brez da bi bil v prekršku? Da/Ne ???
Jaz grem jutri na ocetovo parcelo. Imam ZK izpisek na telefonu iz elektronske zemljiske knjige in na roke napisano izjavo/potrdilo.V ZK je vpisana kmetijska parcela recimo na eno osebo, kar bi po tvojem pomenilo, da niti mož/žena/sin/hči ne morejo dostopat do tam in pomagat pri delu. Na ta način bomo umrli od lakote.
Jaz sem naredil iz zk izpis kmetijskih parcel v lasti mojega očeta, oče bo za vsak slučaj spisal še dovoljenje za uporabo (čeprav če mene vprašaš, to za prvi dedni red niti ni potrebno) na tisti obrazec bom pa napisal še ženo in otroke. Saj ne, da tudi v resnici ne obdelujemo tistih parcel. So pa pač 1km čez mejo občine.
Poslušaj ljubček, s tehniko sem se ukvarjal celo življenje in grem stavit, da te še sedaj peljem scat na vseh področjih, ki so izven tvojega specialnega znanja, če ga sploh kaj imaš.In v čem je problem, če se drenjate na banki vsak mesec ob 9ih pa v hoferju, s boste pa še pred bigbangom. K da večino penzičev tehnika tako blazno zanima.
Get a life.