Kako je pa s kmetijsko pomočjo sorodnikom? Ali gremo lahko z družino pomagati tastu na drug konec Slovenije?
US intelligence agencies alerted Israel to the coronavirus outbreak in China already in November, Israeli television reported Thursday.
According to Channel 12 news, the US intelligence community became aware of the emerging disease in Wuhan in the second week of that month and drew up a classified document.
US intelligence informed the Trump administration, “which did not deem it of interest,” but the report said the Americans also decided to update two allies with the classified document: NATO and Israel, specifically the IDF.
Ne.Kako je pa s kmetijsko pomočjo sorodnikom? Ali gremo lahko z družino pomagati tastu na drug konec Slovenije?
Kaj moti Darjana .. v bistvu nas vse :
KJE so vse ostale sezonske bolezni? V tem trenutku imamo samo tale virus, vsi ostali prehladi, gripe, alergije, bla bla bla - jih ni !
Nekaj ne štima. Vsako leto imamo sezonske tegobe, sedaj jih pa kar ni več? Še celo s političnimi fintami se ne ukvarjamo več, samo zaradi tega trapastega virusa?
Sicer mi je pa predvčerajšnjim umrl za njim eden od naših. Star okoli 70 let, pa najbolj navit in zdrav od cele žlahte. Tako da ... še na pogreb se ne bo dalo iti.
Jaz tebe sprašujem, kje piše da ne smeš iti v pomoč sorodnikom ki imajo kmetijo?Vprašaj vlado.
Tole se splača poslušati.
53:53Kakšna so vaša pričakovanja? Kaj se bo spremenilo? Na boljše? Na slabše?
Peti koronični Toplovod. Ker vsi govorijo, da nikdar več ne bo, kot je bilo, vas sprašujemo, kako se vam zdi, da bo?4d.rtvslo.si
Valter (11 letni OŠ) pove, da je cesar gol.
Tu ti piše:Jaz tebe sprašujem, kje piše da ne smeš iti v pomoč sorodnikom ki imajo kmetijo?
Jaz tebe sprašujem, kje piše da ne smeš iti v pomoč sorodnikom ki imajo kmetijo?
Pri tebi se zaplete, tam, ker tast, ki živi na drugem koncu države ni ožji družinski član, pa tudi ti ne moreš pokazat izpisa iu ZK, ki dokazuje pravico uporabe tastovega zemljišča.
V novo odprte tehnične trgovine smemo starejši od 65 let od 8h-9:30h. Idioti na kubik.KillaKHAN
Haters gonna hate.
Ter: le čevlje sodi naj kopitar.
Od danes je spet nek nov delovni čas za one +65 (vstop v trgovine)?
A takšno izjavo meni lahko napiše tudi znanec iz Kopra, pa grem malo na morje pogledat? Saj govorimo o izjavi ali ne?Ne drži. Odlok zahteva izpis iz ZK ali drugo listino, s katero dokazuje pravico do uporabe zemljišča.
"Druga listina" je lahko npr. tudi pisna izjava tasta, da Romzi -ju dovoljuje uporabo zemljišča, za npr. izvajanje sezonskih opravil.
V novo odprte tehnične trgovine smemo starejši od 65 let od 8h-9:30h. Idioti na kubik.
V novo odprte tehnične trgovine smemo starejši od 65 let od 8h-9:30h. Idioti na kubik.
Tole se splača poslušati.
53:53Kakšna so vaša pričakovanja? Kaj se bo spremenilo? Na boljše? Na slabše?
Peti koronični Toplovod. Ker vsi govorijo, da nikdar več ne bo, kot je bilo, vas sprašujemo, kako se vam zdi, da bo?4d.rtvslo.si
Valter (11 letni OŠ) pove, da je cesar gol.