Je to dolgo pričakovana pokojninska reforma?
Nismo hoteli višanja upokojitvene starosti, pa nam nižajo pričakovano življensko dobo.
Nismo hoteli višanja upokojitvene starosti, pa nam nižajo pričakovano življensko dobo.
20 novih okužb, vsi v DSO.
In spet se je pokazalo... nas jebejo, za revčke v DSO pa NE znajo poskrbet... Se mi zdi kot da prav čakajo, da vsi "pocrkajo", da ne bo trbea več penzij plačvat...
Žalostno, kam je ta svet pripeljal, da star človek ni vreden nič
Važno, da jebejo prebivalstvo, če narobe stopi preko občinske meje brez razloga. To znajo.
Ideja. Dajmo tu na Alterju govort o Fizični distanci!Pa ne še ti?!
FIZIČNA DISTANCA DA, socialna distanca NE!!!!
Naj tole en razišče. Izrednih razmer NI? Ali ni pandemija, KI PA JE RAZGLŠENA, enačena z izrednimi razmerami?Kaj ima to veze s tem, da pri nas niso razglašene izredne razmere?
A ni bilo o tistem programu rečeno, da je pomebno število naloženih programov pri eni popilaciji. Številka je bila krepko večja..." Glede na majhen vzorec 1000-1500 (0,05 - 0,075 % prebivalstva), je za pričakovati tudi majhno število prebolelih oz. pozitivnih....
Kaj pa sexualna distanca? A je kdo kaj omenil?Ideja. Dajmo tu na Alterju govort o Fizični distanci!
Ja, socialna pa sploh ne, če lafajo video klici v Domove na veliko. Pa skupni sprehodi itd...
A si ti normalen! A si ti normalen!Kaj pa sexualna distanca? A je kdo kaj omenil?
Hans, da ist nicht normal!! Nein, das ist super!!A si ti normalen! A si ti normalen!
A ni dost, da ne moremo okol skakat
Za uredbodajalce pa to seveda ne velja, samo za rajo.Omejitev med občinami pripomore k temu, da se na turističnih krajih ''gnetejo'' samo domačini, ne pa še vsi darjani iz cele Slovenije... Ker pri nas vse funkcionira po črednem nagonu, danes 1 darjan na Bledu (z obvezno objavo na FB, IG, ...) pomeni jutri 2 darjana, pa naslednji dan 4 darjane... In ker se darjanom ne da nič dopovedati, pač najebe cela Slovenija
res imam občutek, da nas s podaljševanjem teh ukrepov malo jeb***.
Ne me napačno razumet, 15. marca sem podpiral ukrepe, ker nismo vedeli, kako hitro se bo zadeva širila, sedaj je to pod kontrolo in ni potrebe, da se folk jeb** v glavo. Če je viktor podaljšal karanteno za en teden, dajmo še mi. Kot, da bi delali psihološki test prebivalstva, kje je mera, preden se nekomur "utrga".
Žal pa se bomo morali navadit, da bo neka distanca, maska in ponekod rokavice potrebne še nekaj časa.
Izredne razmere razglasi predsednik in ima tudi vsa pooblastila za ukrepe itd. Dokler je pa epedimeja pa vlada komandira... Komu mislisnda je v interesu da niso razglasene izredne razmere...Naj tole en razišče. Izrednih razmer NI? Ali ni pandemija, KI PA JE RAZGLŠENA, enačena z izrednimi razmerami?
Pojma nimam, kje bi lahko to pogledal: kakšena objava v UL ali kakšen odlok. Mora nekaj nekje biti!