Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ko jim bo enkrat padlo na misel ( na pamet jim ne more, ker je nimajo), da je premalo okuženih, da ne bi slučajno zmanjšali ukrepe, bodo šli enostavno testiral folk, ki bolan leži doma in še ni bil testiran, :obesise:
Sj bodo. Ta teden. Po celi Sloveniji. In to kompletno analizo če si bil morda že okužen s kitajcem. To bo pogoj za po 1 maju ali se bo kj sprostilo ali pa bo isto kot je sedaj.
Policijskih ur kot so jih navajeni srbi še ni na vidiku :evil:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A ima kdo kakšne informacije kaj se v tem trenutku in dan dva nazaj dogaja v Berlinu in drugih večjih D mestih? :cool:

Hint: nemška hill billy scena.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
No tako. Zvedel sem za prvega, ki je naredil samomor, ker je rekel, da tega ne zdrži več. :(
Fant je bil povsem simpatičen, zdav in brez bolezni. Vem, da mediji ne bodo o njem poročali, samo najbrž ni osamljen primer. Pod kaj bodo zavedli njegovo smrt v statistiko?
Naj počiva v miru.

Ta bi šel po isti poti ob prvi naslednji spremenljivki v njegovem življenju. =bi ga, 100 ljudi, 100 čudi...

• Všeč mi je
Reactions: godfather

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.419
536
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Slovenet

Torej so ga Kitajci sami sebi spustili, da se sedaj že 4 mesece ukvarjajo z njim (pri tem so porabili že za en Slo proračun).
In kaj bi imeli od tega, oni so namreč velik izvoznik ?

Prej bi rekel, da so ga Kitajcem podtaknili njihovi največji tekmeci (ZDA) in se jim je zgodil bumerang efekt.

Se bom popravil, CCP je spustila virus Kitajcem. A je tako boljše? To niti ni čudno za njihovo razmišljanje. Rabijo za obvladovanje svojih državljanov.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.479
3.884
113
Ljubljana
hmpg.net
1586966728973.png
Takole so rekli eni, ki se ne znajo odločiti kako bo. Ampak so optimisti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Torej - če bi se počutil ogroženega, bi popolnoma razumel, za kaj gre. Takole pa res ne razumeš, tveganje nekaterih drugih pa si pripravljen sprejeti. Sem prav povzel?

Dobra podlaga za filozofiranje. Do katere meje je tveganje drugih sprejemljivo, in kdaj več ne?
Bi ti podprl da se omeji hitrost vozil na cesti na 15kmh, da drastično znižamo smrtne žrtve nesreč?

Pri nas ni bilo nobene potrebe, za ukrepe, kot so. Imeli smo žarišča, predvsem v DSO, omejili bi se na to, tistih "nekaj ostalih" pa bi že naš zdravstveni sistem uspel obvladati.

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.911
113
Švedska
Saj je njihov vodilni "NIJZjevec" povedal včeraj, da precej v večjem številu na Švedskem zbolevajo (so hospitalizirani in umirajo?) Sirci, Somalijci, Iračani in Turki. Se zato Švedi ne sekirajo kj preveč glede števila obolelih in umrlih na Švedskem? Ker COVID19 bolj kosi "nešvedske" prebivalce?