- An extensive survey in Iceland found that 50% of all test-positive persons showed „no symptoms“ at all, while the other 50% mostly showed „very moderate cold-like symptoms“. According to the Icelandic data, the mortality rate of Covid19 is in the per mille range, i.e. in the flu range or below. Of the two test-positive deaths, one was „a tourist with unusual symptoms“. (More Icelandic data)
Fantje, lepo in prav. Vendar je pri maski, tej enostavni, KLJUČEN del nad nosom - kovina? - ki se oblikuje po nosu in prepreči pri vdihavanju! da gre zrak mimo 'maske' v pluča. To je key, najti enostavno varianto za ta košček. Ena na TV je dala tisti del, s katerim je kvadratni kruh-toust- na vrečki zaprt. NE KRADITE V TRGOVINAH!! To je kruh.Ko smo že pri maskah, pa če kdo zna uporabit eno tako lušno napravico, ki se ji reče šivalni stroj. Evo.
Pravi naslov ni JJ ampak: Tvoj delodajalec!!Penzic ni sporen. Meni je bolj "sprno", ker nekdo ki bo na cakanju bo dobil 80%, jaz ki pa delam pa 100%. Za 20% razlike bi se skoraj splačalo biti doma, pa hodit na bled na obalo se sončit.
No, meni sicer osebno zelo ustreza, da delam, ker sem zaradi tega lepo mobilen. Imam tudi delovno mesto, ki zajema dežurstvo in dostopnost 24/7, pomeni da lahko tudi v nedeljo ob 02 zabluzim policaju, da grem delat, če me slučajno uhvati kje izven občine bivanja.
V statistiki so pod ozdravljeni samo tisti, ki so bili odpuščeni iz bolnice.Gledam Švicarje, oni imajo trenutno 15,5 k okuženih pa dobrih 1800 ozdravljenih. Se pravi ozdravljenih toliko kot so jih dobili od 26 februarja do 15 marca. Pri nas pa teh 10 primerkov par dni nazaj sedaj pa nič.
Gledam Švicarje, oni imajo trenutno 15,5 k okuženih pa dobrih 1800 ozdravljenih. Se pravi ozdravljenih toliko kot so jih dobili od 26 februarja do 15 marca. Pri nas pa teh 10 primerkov par dni nazaj sedaj pa nič. V literaturi je po državah precej različno ampak za tiste ki nimajo zapletov in niso sprejeti v bolnišnico piše da nekje v povprečju 15 dni od pojava simptomov.
"
ata from the first 100 recovered cases in Singapore show that the median number of days for the confirmation-discharge window is 11 days. A third (33) of the patients took 15 days or more to be discharged, from the time of the confirmation of infection. Only eight patients were discharged within three days or less of confirmation of infection.
Average number of days between hospital discharge and Covid-19 confirmation: 12.29
Median number of days between hospital discharge and Covid-19 confirmation: 11.0
Minimum number of days between hospital discharge and Covid-19 confirmation: 1
Maximum number of days between hospital discharge and Covid-19 confirmation: 31
tole je za različne države
Npr. 11 marca smo imeli 57 potrjenih. A imajo vsi težji potek da ni še nobenega odpuščenega.
"
V statistiki so pod ozdravljeni samo tisti, ki so bili odpuščeni iz bolnice.
Švica je klasa za sebe. Tam se ne gre domov, tudi če en s korono pride po otroka ipd...(žlahta tam..)
Jest mam eno precej tanko telefonsko žico doma, sem uporabil to. Trda žica od UTP kabla bi morala tudi delovat. Dejstvo pa je, da je vse skup en bulšit, sam tolk da navlečeš gor, da bodo paniki srečni. Ne se pa nategovat po telih trgovinah, ki pa 24 eur po škatli prodajajo maske za enkratno uporabo.Fantje, lepo in prav. Vendar je pri maski, tej enostavni, KLJUČEN del nad nosom - kovina? - ki se oblikuje po nosu in prepreči pri vdihavanju! da gre zrak mimo 'maske' v pluča. To je key, najti enostavno varianto za ta košček. Ena na TV je dala tisti del, s katerim je kvadratni kruh-toust- na vrečki zaprt. NE KRADITE V TRGOVINAH!! To je kruh.
o tem dvoma ni. SPji, obrtniki že fušarijo, račune bodo izdajali čez 3 mesece. Upam da bodo FURS delal tako kot mora, in take pajdaše olupil do kosti in naprej.
s tem se strinjam. najbrž bo tudi zato treba podati javno izjavo in se bo videlo kdo je rekel, da ne dela, pa dela. zdaj bi rekla, da je dejansko tudi manj dela za poinšpektirat, razen če tudi oni delajo od doma. potem bo težje...
ja, saj pri neto plači 700 eur je 700 eur dajatev. (tu nekje)v tej statistiki (globalni) je ozdralveneih 100000 umrlih pa prek 20000, kaj je zdaj to? 20 do 25% smrtnost, dalje
koronapaket 3mrd, to je 1500€ na enega, s tem da jih polovica iz tega paketa ne bodo dobila nič (otroci, in normalno delavni folk)....v glavnem, eni se bodo fajn okoristili.... o tem dvoma ni. SPji, obrtniki že fušarijo, račune bodo izdajali čez 3 mesece. Upam da bodo FURS delal tako kot mora, in take pajdaše olupil do kosti in naprej.