Penzic ni sporen. Meni je bolj "sprno", ker nekdo ki bo na cakanju bo dobil 80%, jaz ki pa delam pa 100%. Za 20% razlike bi se skoraj splačalo biti doma, pa hodit na bled na obalo se sončit.
Penzic ni sporen. Meni je bolj "sprno", ker nekdo ki bo na cakanju bo dobil 80%, jaz ki pa delam pa 100%. Za 20% razlike bi se skoraj splačalo biti doma, pa hodit na bled na obalo se sončit.
Ne vem sicer zakaj v medijih ala 24ur zavajajo da je vsa rekreacija/sprhajanje prepovedana, čeprav so že na vladi pojasnili da lahko, ampak znotraj svoje občine in ne v mestu ampak gozd, park itd.
No sam delam zato, da "smo še tu". Če vsi nehamo delat, nas več ni.Penzic ni sporen. Meni je bolj "sprno", ker nekdo ki bo na cakanju bo dobil 80%, jaz ki pa delam pa 100%. Za 20% razlike bi se skoraj splačalo biti doma, pa hodit na bled na obalo se sončit.
Itak da zavajajo. Tako kot vsak dan zavajajo s stevilom smrti v italiji, zavajajo s smrtnimi v nemciji, smrtmi v sloveniji, zavajajo z mnozicami ljudi na bledu in obali... mogoce se kje lazejo nimam cajta vsega brat.Se pravi mediji zavajajo (načrtno). Prd 14 dnevi je iz Istanbula priletelo leta z SLO potniki. Objavili so da so bili vsi potniki testirani. Iz prve roke vem, da niso bili!
Ne vem sicer zakaj v medijih ala 24ur zavajajo da je vsa rekreacija/sprhajanje prepovedana, čeprav so že na vladi pojasnili da lahko, ampak znotraj svoje občine in ne v mestu ampak gozd, park itd.
Kolikor pišeš po alterju ni ravno videt da bi delal. Jaz bi osebno raje delal, kot bil na čakanju. Ni prav nič dober občutek, bit na čakanju pa da dejansko ne veš kaj bo. Jih trenutno več poznam, ki so že izgubili službe, kot pa okuženih z virusom.Penzic ni sporen. Meni je bolj "sprno", ker nekdo ki bo na cakanju bo dobil 80%, jaz ki pa delam pa 100%. Za 20% razlike bi se skoraj splačalo biti doma, pa hodit na bled na obalo se sončit.
Ena beseda na i se mi zdele poraja. No in zdaj naprej bom rekel takemu osebku darjan. Mater si ti en darjan...fajn se sliši.... Vsi, ki jih poznam in so na čakanju za 80, al pa 100 procentov plače bi bili desetkrat raje na šihtu, pa ne morjo bit.Penzic ni sporen. Meni je bolj "sprno", ker nekdo ki bo na cakanju bo dobil 80%, jaz ki pa delam pa 100%. Za 20% razlike bi se skoraj splačalo biti doma, pa hodit na bled na obalo se sončit.
Poglej kako je sedaj spisan ta ukrep, pa kako je bil prej. Dejansko piše gibanj ein sprehajanje po javnih površinah prepovedano (prej je bilo to med izjemami, lahko si šel, ne pa v grupah). Zdej bo pa še ZK pokleknila, k bo folk hodu gledat ali je gmajna privat, občinska ali državna.
Lepo sicer, da je to "se vedno dovoljeno" ampak vse kar spišejo, je vedno bolj na horuk in slampasto
No to je pa država, ki jih je pa trenutno največ protestirala in ima najbrž najboljši vzorec za delati kakršnekoli zakljucke.
včeraj 26 novih pri nas... noben umrl. da ne bo imel mrevlje prav, ko je govoil o 25.3. kot o peaku pri nas. Upam vsaj...
Sicer pa:
Med ukrepi zaradi epidemije tudi prepoved prodaje alkohola
S prepovedjo prodaje alkohola želijo zmanjšati družinsko nasilje.www.zurnal24.si
FIXED!ZA VSE ESPEJEVCE, PODJETNIKE - PLACAJTE VSE ZAPADLE OBVEZNOSTI DO PETKA OZ. CIMPREJ, KER DRUGACE NE BO DRZAVNE POMOCI!!
Ni dr.-a, ki bi tole raztolmačil.