Od nedelje dalje nam pa tudi vreme ne bo naklonjeno, dnevne temperature bodo padle za več kot 10 stopinj
Jaz in familija ne. Resno pa sumim sosedo. Ona ima tak glas, da se jo po celi ulici sliši. Zdaj pa nič od nje. Je pa doma 100% (avto pa kolo).Ok zdaj pa dost nakladanja s temi grafi, videi, blogi in statistikami. A ima kdo jajca priznat da ga je fasal? Oz. pozna kdo koga osebno ki je fasal ta virus in kako preživlja situacijo?
Ne poznam nikogar, ki bi priznal okužbo. Je pa znanec na fb napisal, da je bil na testiranju, pa so take razmere, da če nisi okužen, imaš velike šanse da se tam okužiš.Jaz in familija ne. Resno pa sumim sosedo. Ona ima tak glas, da se jo po celi ulici sliši. Zdaj pa nič od nje. Je pa doma 100% (avto pa kolo).
a ta kratica pomeni "nacionalni interes Johnny-ja "Grounder"-ja in lobističnega centra za lopovske "radnje" na nekem forumu al kaj ...ni ravno v skladu z NIJZ načeli.
Prvi izvira iz LDS in tice kot so Golobi(č) seru svuda, drugi pa je iz SDS ... ti bolj "čivkajo" .. ...Dva tipa koronavirusa: L in S ... The L-type is more dangerous.
Uraaaa ! Šole ni !!! Ne vem zakaj me to spominja na dobre stare čase nemških otroških filmov s Heintje-m (Ura - šola gori btw) ... guglayte ... Vesela deca - glej priponko ...Popoldne je bilo otroško igrišče polno.
Tragedija, bodo morali v toplarni povečat moč, pa zato še bolj zahajcat krematorije. Če pade še sneg, bodo doli otroci še bolj veseli in hodili s starši iskat koronitis nahod etc ... Kdo bo postavil tudi ono Tomos mini vlečnico v prvi breg , da se sončkom ne bo treba martrat s štancanjem gor ......tudi vreme ne bo naklonjeno ... temperature bodo padle za več kot 10 stopinj
Bilobil, Bilobil ... in našel non-halal GreenPiss merđota, ki ti ga muesli migrantje ne bodo ukradli ... ..... kje si Heintija najdu....
Kaj boš z vremenom? Avstrijci so prepovedali vsako odhajanje od doma brez resnega razloga. Tudi javne parke so zaprli. Nema več sprehajanja po sončku. Doma čiči in čaki na boljše čase. Jutrišnji dan moram izkoristiti za nekaj urni marš, preden pride tudi pri nas do podobne prepovedi.Od nedelje dalje nam pa tudi vreme ne bo naklonjeno, dnevne temperature bodo padle za več kot 10 stopinj
Jaz in familija ne. Resno pa sumim sosedo. Ona ima tak glas, da se jo po celi ulici sliši. Zdaj pa nič od nje. Je pa doma 100% (avto pa kolo).
Jaz imam običajno cevno ki paše v vse stare luči. Cena kolikor se spomnim 20 EurUV lampa se uparablja tudi pri vodnih napeljavah in bazenski tehniki za dezinfekcijo vode. Cena se razlikuje glede na moč, porabo in pretočnost... s tem varira tudi cena od 500-2000 EUR. So pa UV-C svetilke.