Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
dobr, ce sam prispevke zmanjsajo, pol ni problema.

sam ce bi hotl pa dat kaksno subvencijo ali kaj podobnega, je pa problem

Prispevki seveda niso celotna slika ampak recimo pri SPjih bi bilo pa že to zelo velika pomoč. In če se ukrep nadaljuje še v sofinanciranje oz. financiranje plač je pa že praktično večina narejenega. Ja, vem, to pišem kot popoln laik kar tudi sem.

zoom

Fizikalc
14. maj 2014
685
238
43
Tako garmicidno luč uporabljam pri sušenju mesnin. Urco na dan pa ni nobene plesni nikjer.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
"Countries must test. They can't fight this blindly. They need to find cases and isolate them. So my message to the Health Ministers today was to invest in testing. They must be able to test all suspected cases. We advise countries to stick to testing and continue with containment strategies, because we believe this virus is controllable if the right measures are taken." Dr. Tedros Adhanom, Director of WHO. Source: WHO daily media briefing on COVID-19

To ni ravno v skladu z NIJZ načeli.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.223
1.366
113
Ljubljancani, vedel sem, da ste idioti, ampak da ste taki, pa spet ne. Na Hosezah polno ljudi Mejduš gamad.

Pa ne mislim vseh Lj, ne me napadat.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Petrol najbrž danes beleži rekordno prodajo kave na poti. Vsaj glede na slike s fb ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.147
113
2572794.jpg

Bavarski dvor, Ljubljana

• Všeč mi je
Reactions: Cash in crikson

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Dva tipa koronavirusa: L in S

Raziskave z Islandije:
"We have results of 1800 samples from the healthy individuals screening program and 19 tested positive, so that initial 1% is not changing much. That program has also given scientists opportunity to sequence the samples and they've found out that we already have two types of the virus here, S-type and L-type. The S-type is from a person that was travelling in the US and the L-type from Europe. The L-type is more dangerous. "

• Wow
Reactions: gas in Kamele0N

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.147
113
Ne. Napisal je 5 +1. Dejansko je 3 + 1. Dva, ki se jima stanje slabša sta že tadva, ki sta na intenzivni.
Žurnal24:

Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je v Sloveniji 253 potrjenih primerov okužb z novim virusom covid-19. "Trenutno je hospitaliziranih 29 bolnikov, 130 pa jih je v zdravstveni oskrbi - nekateri med njimi so ves čas vodeni ambulantno, nekateri so bili odpuščeni iz bolnišnice," je okoli 16. ure povedala vodja strokovne skupine, ki bo zagotavljala podporo kriznemu štabu za zajezitev in obvladovanje epidemije, Bojana Beovič. "Na intenzivni enoti so trije bolniki, pri dveh bolnikih pa se stanje slabša, kar je skladno z razvojem bolezni - vemo, da do poslabšanja pride približno en teden po začetnih simptomih."

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.937
2.639
113
Žurnal24:

Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je v Sloveniji 253 potrjenih primerov okužb z novim virusom covid-19. "Trenutno je hospitaliziranih 29 bolnikov, 130 pa jih je v zdravstveni oskrbi - nekateri med njimi so ves čas vodeni ambulantno, nekateri so bili odpuščeni iz bolnišnice," je okoli 16. ure povedala vodja strokovne skupine, ki bo zagotavljala podporo kriznemu štabu za zajezitev in obvladovanje epidemije, Bojana Beovič. "Na intenzivni enoti so trije bolniki, pri dveh bolnikih pa se stanje slabša, kar je skladno z razvojem bolezni - vemo, da do poslabšanja pride približno en teden po začetnih simptomih."
Jaz razumem da se pri dveh bolnikih ki sta na intenzivni negi stanje slabša.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.937
2.639
113
Imam prav.
Na oddelku za intenzivno zdravljenje so po besedah infektologinje trenutno trije bolniki, pri dveh – eden se zdravi v Mariboru, eden pa v Ljubljani – se stanje hitro slabša.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
Popoldne je bilo otroško igrišče polno.

Moral bi policist uletet pa solzilec spustit bi bil kmalu red. Potem pa ponavljat vsak dan dokler jih pamet ne sreča. Sicer pa je ena pisala da je slika s prejšnjega vikenda. Pa v bistvu nima veze ker prejšnji teden ni bilo nič drugače. Pač "Balkanci".

crikson

Pripravnik
11. avg 2010
24
31
13
Tako garmicidno luč uporabljam pri sušenju mesnin. Urco na dan pa ni nobene plesni nikjer.
UV lampa se uparablja tudi pri vodnih napeljavah in bazenski tehniki za dezinfekcijo vode. Cena se razlikuje glede na moč, porabo in pretočnost... s tem varira tudi cena od 500-2000 EUR. So pa UV-C svetilke.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx