Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Nihče ne graja ukrepov, ko se bo šlo za kugo, ko bodo mrtvi na ulicah.
Da pa se gremo nekega fašisma za prehlad, pa je višek in stran metanje denarja.
A tebi delune da bo v jeseni kaj drugače ?

A nimaš obcutka da bomo lahko izbirali kot so rekli , ali boš cepljen in prosto hodil okoli ali pa ne in neboš smel nikamor ? S to razliko da boš sedaj dobil položnico če nebo po njihovih željah.

• Haha
Reactions: CLIO15

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.184
7.032
113
Med vsemi fafangel alinejami pogrešam najbolj osnovno: skrb za lastno zdravje/zdrav življenjski slog.

Raje kot to, bi on napikal Vse prebivalce? biserka...

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
164
38
28
Ne, mRNA se ne more prepisat v DNK. Razen če se

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.041
16.177
113
Matey smiselno se ti zdi vabit VSE na cepljenje, med VSE pomeni tudi otroci, s cepivom ki DOKAZANO ne ščiti kaj prida proti tem vsem novim sevom.

In to izjavi vodilni epidemiolog pri nas?

Zgrešil si poanto. Ne gre za to kaj jaz menim, da je prav oz. smiselno ampak je catch v tem, da strokovnjak ostaja pri svojemu strokovnemu mnenju in ga ne menja zgolj na podlagi političnega vetra iz druge smeri kot je pihal nedavno.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.184
7.032
113
No, ampak imam občutek da se strinjaš z njim, zato sem te pobaral.

Ta strokovnjak je bolj klavern, če takšne kvasi. Če je nekdo na funkciji še ne pomeni da je strokovnjak, sam naziv mu daje le uraden naziv, ne pa akadamskega. Lep primer je bil krek v preteklosti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.041
16.177
113
Aja zato si me pobaral? Jaz sem pa mislil, da si si narobe razlagal mojo izjavo "Pričakovano in pravilno, kot je napisala sousis". No v bistvu še vedno tako menim.

Kar se pa Fafangla in strokovnosti tiče pa sploh ne bom šel v podrobnosti, ker nima smisla.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.441
9.725
113
EU
Vi to še vedno o Kovid sceni in kako bo v jesen? Jaz sem trenutno v Dalmaciji in tukaj nobenemu ne pride na misel, da bi o tem sploh razmišljal v tej vročini.
O cepljenju. Logično je da bodo cepljeni zagovarjali ponovno cepljenje. Menda ne bodo sedaj govorili, da je to brezveze, če so v hudih časih to zagovarjali in žalili nasprotnike.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.041
16.177
113
Tole pa meni Fafangel:

Fafangel predlaga cepljenje vsem nad 60 let, testiranje ob simptomih, bolnih naj ostanejo doma, v natrpanih zaprtih prostorih, v zdravstvu in domovih za starejše predlaga masko, poleg tega pa še higieno, prezračevanje in aktivnosti na prostem, zdravljenje bolezni in solidarnost oziroma skrb za skupnost.

Več na: https://www.zurnal24.si/zdravje/golobov-svetuje-nezakonito-ravnanje-stane-vas-lahko-400-evrov-389744 - www.zurnal24.si

Fafangel2022.jpg

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Vi to še vedno o Kovid sceni in kako bo v jesen? Jaz sem trenutno v Dalmaciji in tukaj nobenemu ne pride na misel, da bi o tem sploh razmišljal v tej vročini.
O cepljenju. Logično je da bodo cepljeni zagovarjali ponovno cepljenje. Menda ne bodo sedaj govorili, da je to brezveze, če so v hudih časih to zagovarjali in žalili nasprotnike.
Odmor je odpor ...al kako že gre

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Tole pa meni Fafangel:

Fafangel predlaga cepljenje vsem nad 60 let, testiranje ob simptomih, bolnih naj ostanejo doma, v natrpanih zaprtih prostorih, v zdravstvu in domovih za starejše predlaga masko, poleg tega pa še higieno, prezračevanje in aktivnosti na prostem, zdravljenje bolezni in solidarnost oziroma skrb za skupnost.

Več na: https://www.zurnal24.si/zdravje/golobov-svetuje-nezakonito-ravnanje-stane-vas-lahko-400-evrov-389744 - www.zurnal24.si

Poglej priponko 57734
1. To vsi skacejo v.luft
2. Bogi otroci
3. Sd kampanija ,se pimnite tovarisi
Naprej pa paše v vsakdan ...

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
317
4
18
Fasal sem korono. Se splaca it na uraden test (za prebolelost), ce bo jeseni spet kak pct aktualen?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.914
5.986
113
Škoditi ne more.
Samo ne pozabiti, da boš vsaj 1 teden doma, če boš pozitiven (če so kakšni dopusti in podobno v planu).