Zavarovalničar pa ja ve, kaj je prav.Matey smiselno se ti zdi vabit VSE na cepljenje, med VSE pomeni tudi otroci, s cepivom ki DOKAZANO ne ščiti kaj prida proti tem vsem novim sevom.
In to izjavi vodilni epidemiolog pri nas?
Zavarovalničar pa ja ve, kaj je prav.Matey smiselno se ti zdi vabit VSE na cepljenje, med VSE pomeni tudi otroci, s cepivom ki DOKAZANO ne ščiti kaj prida proti tem vsem novim sevom.
A tebi delune da bo v jeseni kaj drugače ?Nihče ne graja ukrepov, ko se bo šlo za kugo, ko bodo mrtvi na ulicah.
Da pa se gremo nekega fašisma za prehlad, pa je višek in stran metanje denarja.
Matey smiselno se ti zdi vabit VSE na cepljenje, med VSE pomeni tudi otroci, s cepivom ki DOKAZANO ne ščiti kaj prida proti tem vsem novim sevom.
Odmor je odpor ...al kako že greVi to še vedno o Kovid sceni in kako bo v jesen? Jaz sem trenutno v Dalmaciji in tukaj nobenemu ne pride na misel, da bi o tem sploh razmišljal v tej vročini.
O cepljenju. Logično je da bodo cepljeni zagovarjali ponovno cepljenje. Menda ne bodo sedaj govorili, da je to brezveze, če so v hudih časih to zagovarjali in žalili nasprotnike.
1. To vsi skacejo v.luftTole pa meni Fafangel:
Fafangel predlaga cepljenje vsem nad 60 let, testiranje ob simptomih, bolnih naj ostanejo doma, v natrpanih zaprtih prostorih, v zdravstvu in domovih za starejše predlaga masko, poleg tega pa še higieno, prezračevanje in aktivnosti na prostem, zdravljenje bolezni in solidarnost oziroma skrb za skupnost.
Več na: https://www.zurnal24.si/zdravje/golobov-svetuje-nezakonito-ravnanje-stane-vas-lahko-400-evrov-389744 - www.zurnal24.si
Poglej priponko 57734