Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Macronu se meša

Tanks and tear-gas in France, with €135 fee for those holding a french flag and €90 to those who dare utter the word "freedom", while protesting in Paris is now made illegal. Europe has descended into fascism again after 80 years.

Nova Zelandija

Avstralija
Ljudje imajo polno kapo lockdownarjev

V drugih novicah
Covid-19 vaccinations are not required for in person attendance at the Oscars… but they are required for the truckers delivering their caviar
In nekateri se vedno mislijo, da je vse to zaradi njihovega zdravja :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in darjan

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.359
2.554
113
Zakaj se Macron ob obisku pri Putinu ni hotel testirati?
Zato!
1644826115823.png

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.359
2.554
113
Macronu se meša

Tanks and tear-gas in France, with €135 fee for those holding a french flag and €90 to those who dare utter the word "freedom", while protesting in Paris is now made illegal. Europe has descended into fascism again after 80 years.

Nova Zelandija

Avstralija
Ljudje imajo polno kapo lockdownarjev

V drugih novicah
Covid-19 vaccinations are not required for in person attendance at the Oscars… but they are required for the truckers delivering their caviar

Ali so kateri od teh/takih protestov kaj zalegli?

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.454
3.554
113
Virologinja: "Maske so zmanjšale našo imunost"
In zdej bodo forumske čivave spet skakale kot feder, da to ni res in da so maske edino pravo orožje. Potem sledijo še slikce in izjave, da je zunaj malo morje študij, katere potrjujejo učinkovitost mask.
Aja, ne, najbrž se je znanost iz januarja na februar spremenila. :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: Robert

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
In zdej bodo forumske čivave spet skakale kot feder, da to ni res in da so maske edino pravo orožje. Potem sledijo še slikce in izjave, da je zunaj malo morje študij, katere potrjujejo učinkovitost mask.
Za forumske čivave ne vem, vem pa da tvoja sekta vidi stvari črno bele. Maske so bile učinkovite v določenih primerih in v določenih okoljih, definitivno so pa z maskami poslilili dobesedno vse čisto brez veze, vključno z maskami na frisih dnevno testiranih šolarjev. Sej pravjo da ni problem, je pa definitivno bedarija.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.731
5.888
113
Daj zdaj za vselej razloži. So učinkovite ali ne? Ker če niso, potem je ta članek en boolshit. Dajte se zdaj odločit nabijalčki. Ali eno ali drugo, oboje ne more bit.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Torej okuzbe strmo dol, kot pricakovano, kaj caka nasa vrla stroka? Vsaj deci bi lahko skinli nagobcnike…

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.726
15.773
113
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Virologinja: "Maske so zmanjšale našo imunost"
To ni nič novega. Maske so zmanjšale prekuženost z drugimi respiratornimi virusi in s tem zmanjšali imunski odziv nanje. Nekateri virologi so mnenja, da je bila letos prav zaradi tega kar huda epidemija RSV virusa.

• Všeč mi je
Reactions: darjan