Kaj dobro jutro? Glumiš gljivo, ali ne razumeš kaj sem vprašal?Dobro jutro tudi tebi.
Kaj dobro jutro? Glumiš gljivo, ali ne razumeš kaj sem vprašal?Dobro jutro tudi tebi.
Hmmm, tukaj nekaj ne štima - kako so lahko maske zmanjšale imunost, če pa sodeč po antivaxx talentih tu gor maske nimajo nikakršnega efekta?Virologinja: "Maske so zmanjšale našo imunost"
Virologinja: "Maske so zmanjšale našo imunost"
Po skoraj dveh letih pandemije in ukrepov proti njej znanstveniki prihajajo do različnih zaključkov.www.zurnal24.si
To ni nič novega. Maske so zmanjšale prekuženost z drugimi respiratornimi virusi in s tem zmanjšali imunski odziv nanje. Nekateri virologi so mnenja, da je bila letos prav zaradi tega kar huda epidemija RSV virusa.Virologinja: "Maske so zmanjšale našo imunost"
Virologinja: "Maske so zmanjšale našo imunost"
Po skoraj dveh letih pandemije in ukrepov proti njej znanstveniki prihajajo do različnih zaključkov.www.zurnal24.si
To ga jaz sprašujem pa očitno ne klikne.Hmmm, tukaj nekaj ne štima - kako so lahko maske zmanjšale imunost, če pa sodeč po antivaxx talentih tu gor maske nimajo nikakršnega efekta?
Ja, sem videl po objavi svojega posta, da si tudi ti izpostavil to nelogičnost nekaterih antivaxxerjev, sem prehitro repliciral.To ga jaz sprašujem pa očitno ne klikne.
Heh... Mislim, da si ti s svojimi "maske nič ne pomagajo" somišljeniki med tistimi, ki jim nekaj (oz. marsikaj) ni jasno. Če maske ne bi vsaj delno omejevale prenosa virusov potem ne bi bilo takšnega članka, kjer bi maskam pripisovali zasluge za padec imunosti, ki je v bistvu povsem logična posledica, sploh ob upoštevanju drugih ukrepov.Imunost =! Sterilnost.
Ko vam bo to jasno, bo tudi marsikaj ostalega.
Kaj ta Židan še živi.Dejan Židan iz SD-ja je na vlado naslovil poslansko pobudo za ukinitev pogoja PCT povsod, razen v zdravstvu in socialnem varstvu. Prav tako predlaga ukinitev karantene ob tveganih stikih v sedanji obliki in prostovoljno nošenje mask in samotestiranje.
Ti boš vedel iz prve roke...a je res židan prodal tomićki zdravila za ovce in koze da se je zdravila proti covidu ?Dejan Židan iz SD-ja je na vlado naslovil poslansko pobudo za ukinitev pogoja PCT povsod, razen v zdravstvu in socialnem varstvu. Prav tako predlaga ukinitev karantene ob tveganih stikih v sedanji obliki in prostovoljno nošenje mask in samotestiranje.
Kje so se pa prej skrivali? Aja, volitve so pred vrati.Dejan Židan iz SD-ja je na vlado naslovil poslansko pobudo za ukinitev pogoja PCT povsod, razen v zdravstvu in socialnem varstvu. Prav tako predlaga ukinitev karantene ob tveganih stikih v sedanji obliki in prostovoljno nošenje mask in samotestiranje.
Leana Wen je wef plačanec...April 2021
Februar 2022
Dr. Leana Wen
Ta ženska je psihič, laže na debelo, skratka tipična govornica WEF / Gates fundacije.