Sej to je sam za 123 telebajska. On lohk donira sam uniformo, pa svojo motorko.Res lepo. Potočil solzico.
Ti si misterija ti. Tok enih gluposti še pred malco, da me že peče glava.A jest5 ima starše dohtarje? to bi marsikaj razjasnilo...
Nalepili smo že kupe raziskav, ki kažejo učinkovitost, pa tudi dejstvo, da niso vsemogočne. Ampak, ki si jaći od sudbine in ki ti niko ne može ništa, greš raje brez maske v štacuno trgovke zajebavat, da tako izkažeš svojo moč. Kako naj človeka potem ne prime, da ti v faco ne bi enega Obelixa spustil?
Darjan, moj odnos je zelo prilagodljiv.To je drugo od tega kako se prezentira tu jest5, njegov odnos do marsikoga je zaničevalen, daje vtis kot da ima večvrednostni kompleks, spušča se na nizki nivo, ipd...
PS, saj ni edini, ampak je recimo temu edini ki pametuje in hkrati žali. Ponavadi ljudje, ki vedo da nekaj vedo, nimajo take komunikacije, ker so samozavestni.
Darjan, še je luč na koncu tunela....ena celica je proradilaRes pa je, da je boljše maska, kot nič.....
tako je pisalo kolikor se spomnim pa se mi ne da tocn iskat kdo vse v familiji je doktor..zato pa se obnaša kot da je bog..verjetno privzgojeno od domaA jest5 ima starše dohtarje? to bi marsikaj razjasnilo...