Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Ce varnostnik ni zdrzal ali je imel obcutek, da ga je verbalno napadla pa bi poklical “big boys” in ko kazensko ovadil, ali?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.954
-8.678
113
Jaz bi jo vsekakor ovadil, če bi mi prišla najedati. Tako glede javnega miru, "bolečin" zaradi njenih izpadov, pa brez skrbi bi se našlo še nekaj postavk. Takele je pač treba pošlatati po denarnici.
Glede na to, da ima svoje podvige dokumentirane, ter na spletu, ji ne bi bilo lahko.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ce varnostnik ni zdrzal ali je imel obcutek, da ga je verbalno napadla pa bi poklical “big boys” in ko kazensko ovadil, ali?
Normalno, takoj bi moral poklicati policijo. Sem pa babo videl na nekem drugem posnetku, kako je na nekem Petrolu tudi policajem, ki jih je varnostnik poklical, v nedogled najedala. In oni so ji to dopustili, namesto da bi jo vrgli v kiblo na ohlajanje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Ja darjanček, sam tale varnostnik, sploh na drugem posnetku je tipična dobra duša od varnostnika, ki mu je prebilo samo za en trenutek (tam kjer mu materinščina useka ven) potem se je sestavil in umiril mlajšega kolega. Baba ni normalna in mi ni jasno, kako jo lohk zagovarjaš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Ne zagovarjem nje, samo “komentiram” varnostnika ki je vseeno figura kateri skrbi za red.
Ampak zgleda ga poznas in ce je drugace OK in se mu je samo tu odpelalo…ok, upam da se je kaj naucil in bo naslednjic drugace poskrbel za “varnost” vseh.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Ma dejte, vse skp je šlo v kuratz. Zdej se gremo kaj varnostnik lahko reče prtegneni babi in kaj ne, k dobr vemo vsi, da ni gladka. Podobno, kot v šolah, kjer prfoksi ne smejo nč več rečt sončku, ker se zna narest (da mal pretiravam, pa ne dost), da bo šel ta prfoks celo sedet zarad tega. V glavnem nobenga reda in nobenih dolžnosti več, samo še kakšne pravice ima kdo. Isto kot z maskam, pa PCT-ji. Mal se poslušte/preberte kdaj, kakšne imate nekateri zaradi teh ukrepov. Ste kot otroc: "mami mami, men je pa varnostnik reku da moram masko gor dat!" Mrš.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Jaz bi jo vsekakor ovadil, če bi mi prišla najedati. Tako glede javnega miru, "bolečin" zaradi njenih izpadov, pa brez skrbi bi se našlo še nekaj postavk. Takele je pač treba pošlatati po denarnici.
Glede na to, da ima svoje podvige dokumentirane, ter na spletu, ji ne bi bilo lahko.
Ahahahhahahahahhaa kaj mas polek doktorjev doma tudi odvetnike.
saj nekaj si htel nastet pa ti nekak ni ratalo. katere odskodninske al pa kazenske znake za ovadbo izpolnjuje?!?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Ma dejte, vse skp je šlo v kuratz. Zdej se gremo kaj varnostnik lahko reče prtegneni babi in kaj ne, k dobr vemo vsi, da ni gladka. Podobno, kot v šolah, kjer prfoksi ne smejo nč več rečt sončku, ker se zna narest (da mal pretiravam, pa ne dost), da bo šel ta prfoks celo sedet zarad tega. V glavnem nobenga reda in nobenih dolžnosti več, samo še kakšne pravice ima kdo. Isto kot z maskam, pa PCT-ji. Mal se poslušte/preberte kdaj, kakšne imate nekateri zaradi teh ukrepov. Ste kot otroc: "mami mami, men je pa varnostnik reku da moram masko gor dat!" Mrš.
Ma ona lahko sika kolko hoce. Varnostnik pac more bit zrel in ji ce treba 1000x isto ponovit da ne more noter. In to je to

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

jest5

Guru
18. avg 2007
25.954
-8.678
113
Ahahahhahahahahhaa kaj mas polek doktorjev doma tudi odvetnike.
saj nekaj si htel nastet pa ti nekak ni ratalo. katere odskodninske al pa kazenske znake za ovadbo izpolnjuje?!?
Ne skrbi, jih dovolj, da se izpelje odškodninska tožba. Kazenska pa tudi, če ob prihodu policije ne bi sodelovala.

Če se boš ti takole špilal opico pred mano, boš tudi sam hitro odkril, kaj vse pride v upoštev

odranoel

Fizikalc
8. dec 2020
223
62
28
"Dominantna je plima zaražavanja omikronom. Pretpostavljam da će danas brojevi biti znatno visoki, ali ono što je činjenica je da je ovaj omikron potpuno promenio prirodu kovida 19, to više nije ista bolest na svu sreću. Deluje da je to jako blaže. Mi imamo sada i već preko stotinu pacijenata, malo imamo pravih kliničkih slika kovida 19 i verovatno je da je to neki ostatak delta soja. Mi ni približno nemamo opterećenje koje bismo inače imali sa ovakvim zaražavanjem", istakao je dr Janković za Kurir TV.
"Korona se na svu sreću menja na bolje i našla je način da skoro neprimetna bude pored nas. Sve se menja, skraćuje se i trajanje izolacije i verovatno ide u nekom pravcu da će to biti neka bolest, koja verovatno neće imati neki značaj, koliko je imala ranije. Ostavljam ogradu da vidimo šta će se desiti na južnoj hemisferi. Ja sam za tu neku procenu da više nećemo imati tako teške slike kao što je to bilo sa delta sojem, ali videćemo kako će biti u narednom periodu", ističe zamenik direktora KC u Nišu.

• Všeč mi je
Reactions: grunwald

odranoel

Fizikalc
8. dec 2020
223
62
28
Okužbe še vedno prevladujejo v starostnih skupinah med 15 in 45 let. ''Opažamo, da se število pozitivnih primerov veča tudi v višjih starostnih skupinah, zaznavamo okužbe v domovih starejših občanov, kjer je nekaj izbruhov in primerov, a so ti primeri v večini blagi,'' je poudarila Čakš Jager in dodala, da delež okužb znotraj DSO ostaja manjši glede na celotno število primerov. 22. januarja je med 13.373 potrjenimi okužbami bilo 110 primerov iz DSO.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Amen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Ytbnd je dal link, kjer je tocno to dokazano. A verjetno nihce ni kliknil, ane?

ps, ze to, sa bi moral biti moski sveze obrit pod masko, ogromno pove o njeni ucinkovitosti “pod nosom” ali v solskih klopeh

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Ja, ker da fake news link.
Dobro, a vi dejansko verjamete da te maske karkoli pomagajo pri aerosolnem virusu ki se siri hitreje ko prehlad?
Se posebej ker jih 99% folka narobe nosi?