Hvala, sem bil probal iz grla pa skoraj kozlal. Prevelik gag refleks. :/
Hvala, sem bil probal iz grla pa skoraj kozlal. Prevelik gag refleks. :/
Sem rekel teti na telefonu ce imajo PCR na dom, pa zaenkrat se nimajo.A to maš kakšen poseben razlog da rabiš test in še koga okužiš ?
slabo se je počutla, mela je vročino ponoči, prehlad, njen zdravnik ni delu, klicala je dežurno, so rekli če se lahko preko zvema prijavi, se ni mogla in so jo kr iz dežurne napotili na PCR. zjutraj je šla na odvzem, okoli 19ih je dobla rezutat.Kakor je prišla do pcr testa ?
Ne velja več, da moraš biti pozitiven na hat ali pri samotestiranju in ti šele nato dajo termin ?
Ksz…
A je kdo slisal, da hitri testi vcasih kazejo lazno negativni test pri Omicronu? Sem 99% pozitiven, pa mi trije hitri testi kazejo negativno.![]()
Sorry sam nekak so se vsi ki so cepljeni z az šli na booster.
To ma pa veze s smrkci kje že?Sorry sam nekak so se vsi ki so cepljeni z az šli na booster.
Verjetno podoben razlog kot vseh +10k ljudi ki gre dnevno na pcr.A to maš kakšen poseben razlog da rabiš test in še koga okužiš ?
Glej zgoraj, sosedje že sprejemajo zakone.To ma pa veze s smrkci kje že?
točno take!Kakšne? Da človek ne sme na PCR, ker lohk nekoga okuži?
Pri asimptmatskih omikroncih so hitri testi samo 25% točni.Ksz…
A je kdo slisal, da hitri testi vcasih kazejo lazno negativni test pri Omicronu? Sem 99% pozitiven, pa mi trije hitri testi kazejo negativno.![]()
Če veš, da par naslednjih mesecev ne boš zapustil Dežele, potem verjetno res ne. Zna pa včasih PCR pokazati virus pri prebolelih. In četudi gre za majhen delež, ti to, ko te nekje ne spustijo na avion, pač pa ti ponudijo karantenski hotel (€€€), dokler se te PCR ne usmili, ne pomaga. Potrdilo o prebolelosti pač.A to maš kakšen poseben razlog da rabiš test in še koga okužiš ?
Dej obrazloži mal tole....točno take!
Jaz sem imel kar nekaj simptomov. Zanimivo najhujs zaenkrat hudo bolece grlo in misice. Verjetno boljs k plucaPri asimptmatskih omikroncih so hitri testi samo 25% točni.Zato je hitro testiranje res brez veze.