Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
srđan đoković je totalno zblaznel
Srđan Đoković je kmalu po odločitvi zveznega sodišča Avstralije, kako mora njegov sin Novak Đoković zapustiti deželo ''tam spodaj'', na Instagramu objavil zgodbo, v kateri ni skrival razočaranja. ''Izveden je bil atentat na najboljšega športnika na svetu. V Novaka so izstrelili 50 metkov,'' so še kako odmevale zapisane besede, ki so jih kot udarno novico povzeli mnogi (srbski) mediji. Oče teniškega igralca je objavo hitro umaknil iz spleta, nato pa dal vsem medijem, ki so ga citirali, vedeti, kako jih čaka tožba.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
No me prav zanima. Zadnjih 10 dni sva z zeno delala od doma prakticno brez stika z ostalimi, izjema je tamala v soli.

Hcerka zbolela v torek, naredim test, negativen, ponovim test z drugim brandom, pozitiven in potem pozitiven pcr v sredo, zena zbolela vceraj in pozitivna na hitrem, pcr rezultat se caka, jaz zbolel ponoci (vrocina do 38.5, grlo, glava, utrujenost in nespecnost, nic strasnega, kot viroza, okus pa vse je edino zanimivo kava turska mi ima slab okus :norec:). Negativni trije hitri testi danes. :sprasujemse: Javim kako bo s pcr. Ampak ce so hitri res tok “zanesljivi”, pol pa tud en klinc.