Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
če bi bil fant cepljen, ne bi bil problem. tako je pa problem, ker nekdo hoče proti pravilom vseeno nastopat.
To je političen problem, ker si je au vlada zadala cilj, da je cepljenje obvezno - politična in ne zdravstvena odločitev.

Nobena stroka še ni priporočila obveznega cepljenja za javno dobro.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
To je političen problem, ker si je au vlada zadala cilj, da je cepljenje obvezno - politična in ne zdravstvena odločitev.

Nobena stroka še ni priporočila obveznega cepljenja za javno dobro.
na marsikateri otok je pogoj vstopa cepljen. in če ne rinem tja necepljen, je to pol problem?
ti vidiš to, kot da antivaksaru kratijo pravice, jaz pa vidim to, kot da antivaksar rine v težave.to je to.
pičim zdaj počasi v službo.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
To kar si sedaj napisal ni noben odgovor glede na tezo, da je au cepljenje politično vsiljeno, in ne strokovno. in da je djoko političen problem in ne zdravstven.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.550
-3.695
113
Nadal je cepljen, iz 100 na lestvici je 97 polno cepljenih. al zakaj nadala omenjaš?
Nadala omenjam, ker tudi on ni prišel v Avstralijo čisto po pravilih, cepljen ni edini pogoj za vstop v AU, ampak tja ne moreš tudi 14-dni po pozitivnem testu, ki ga je Nadal imel 20.12, v avstralijo pa vstopil nekaj dni pred tem rokom.
Zakaj pa njega ne omenjate da je kršil pravila, pa da bi ga morali izgnati?

Khmm, ne vem, koliko je med najboljšeh sto cepljenih, vem pa da med prvih 1 ni nihče cepljen.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Med top 100 je cepljenih 97%, med top 3 pa 66%, med top2 pa 50%

Iz tega se sklepa, da boljši kot je tenisači, manj so cepljeni...slabši kot so, bolj so cepljeni.

statistika je zakon a :)

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Hawke je Đokovićevo vizo odpovedal: "zaradi zaščite javnega zdravja in reda v skladu z javnim interesom", ob naznanitvi uradnega vladnega sporočila pa zapisal še:"Pri sprejemanju odločitve smo skrbno preverili informacije, ki smo jih prejeli od Ministrstva za notranje zadeve, Avstralske mejne službe ter gospoda Đokovića."

Mislim...kako je lahko to razlog v 21 stoletju v državi, ki NI kitajska ali s. koreja?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Pa vprašat dolfa če še ima kje kakšno peč in kar vrečt not ne?

ker ker...ker je zločinec in si drugo ne zasluži..ker ker...ker je naredil točno kaj?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Đokovićeva odvetniška ekipa je že napovedala pritožbo na ministrovo odločitev in dejala, da srbski tenisač zaenkrat ostaja v Avstraliji z namenom igranja na teniškem tunrirju, ki se prične v ponedeljek.

Zdaj ima ta minister šanso, da se izkaže, če ima jajca. Naj pošlje AU posebne sile, da ujamejo novaxa in ga prisilno deportirajo. Če je nevaren javnemu zdravju, se ga mora odstranit takoj, vse ki so bili v stiku z njim pa osamit za 2 tedna, oz najboljše tudi njih deportirat.