Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Zdaj tvoja primerjava izpade nekako tako, eno leto ne okuži nobenega pa tudi ne bo nobenega več v bolnici a ne?. V bstvu bi bila primerjava eno leto spravi vse idiote ki ne znajo vozit (beri: necepljene) iz cest pa tudi ne bo nobenega ponesrečenca v bolnici. Ja to bi nekako držalo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Ne, saj leto ni bilo tako pomembno pri primerjavi :)

Hotel sem povedat, da bo vedno nekdo, ki ne bo cepljen, ker pač ljudje se tudi vozimo po cestah, čeprav če se ne bi, ne bi nihče tam umrl.

Pa pustimo ob strani, da cepivo ni 100% zaščita. Tudi če bo, bo vedno nekdo necepljen.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Hawke je Đokovićevo vizo odpovedal: "zaradi zaščite javnega zdravja in reda v skladu z javnim interesom", ob naznanitvi uradnega vladnega sporočila pa zapisal še:"Pri sprejemanju odločitve smo skrbno preverili informacije, ki smo jih prejeli od Ministrstva za notranje zadeve, Avstralske mejne službe ter gospoda Đokovića."

Mislim...kako je lahko to razlog v 21 stoletju v državi, ki NI kitajska ali s. koreja?
Tokiooooooooooo....

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Neee, nemogoče

Covid Scotland: Case rates lowest in unvaccinated as double-jabbed elderly drive rise in hospital admissions

DOUBLE-JABBED Scots are now more likely to be admitted to hospital with Covid than the unvaccinated amid an increase in elderly people falling ill due to waning immunity.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Prc Milojka.
Še je pravica na svetu kot je rekel darjan.

Pol se pa naduvan frajer dela norca iz njih po medijih, lol:
najprej so mu drugi narobe izpolnili, potem se je sam zmotil, bla bla bla... :D

Frajer se je precenil, misli, da je še vedno na balkanu...

Ojoj:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Naj se izkaže novax, boj do konca, ne le do grožnje sponzorjev. Novi mučenik, Jesus, Mandela, Janša z armbrustim na rami, ...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Kdo je cepljen in potrjeno aktivno bolan in MORA igrati?
Vsem je jasno zakaj se gre pri zadevi Đoko. Poln k. ga imajo in, če bi tip imel kanček integritete, bi že zdavnaj odkorakal v sončni zahod. Samo je pač balkanec in čisto po okusu uvoženih balkancev po celem svetu.
Tomljanovič, še med igro je prosil sodnika naj prekine dvoboj pa ga ni

Popravek Bernard Tomič je bilo mišljeno!
Se opravičujem vsem prizadetim!

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Popravljam in se opravičujem! Sem pisal na "pamet"

Tomič Bernard
Sem vedel da bo ta. Pa dajmo razčistit, ker vaše pisanje na pamet je zelo pogosto, prikazujete ga pa kot svete resnice.

AO ima politiko hitrega testiranja pred izhodom iz hotela, nimajo pa politike PCR ali kakšnega drugega bolj natančnega testiranja. Tomič je bil na hitrem testu negativen, čeprav se ni počutil najbolje. Šel je igrat, dvoboj izgubil in jamral na glas o slabem počutju in, da ima sigurno Covid. Lahko bi prekinil dvoboj, pa ga ni.

2 dni kasneje mu je test le pokazal pozitivno na Covid.

Torej seveda ni res, da je bil prisiljen igrati ob pozitivnemu Covid testu, kar si trdil ti.

Saj vemo, da je vse skupaj sranje, ampak ni treba, da direktno lažete in zavajate v nekem svojem prepričanju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Ampak tu jim nekaj ne štima potem, da je bolan človek lahko igral na turnirju?

Zakaj nimajo PCR testov bolj pogosto? HAT testi seveda niso zanesljivi.

In zdaj se dela gonja nod novaxom, ki sploh ni pozitiven, tam pa jim je pozitiven igralec igral celo tekmo.
Ampak to sploh ni narobe, slednje, narobe je da se zdrav človek lahko "šeta" naokoli.

Narobe svet, ali?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Mater ste zasrali temo s tem đokovićem.

Dejstvo je da pogoj vstopa v državo ni enako pogoju nastopa na turnirju. Njemu noben ne onemogoča nastopa na turnirju, glede na pravila in odločitve mu samo ne pustijo v državo. Tako da če vsi na turniju igrajo s covidom to nima nobene veze s tem da on ne bo igral, ker edini razlog da ne bo igral je zato ker ne more prit do tenis igrišča ker je ilegalno tam in se ne sme svobodno gibat. Pika.

To da sredi poletja naglavoobrnjenci komplicirajo zaradi prehladka je pa druga stvar, nima to veze s tenisom.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Sem vedel da bo ta. Pa dajmo razčistit, ker vaše pisanje na pamet je zelo pogosto, prikazujete ga pa kot svete resnice.

AO ima politiko hitrega testiranja pred izhodom iz hotela, nimajo pa politike PCR ali kakšnega drugega bolj natančnega testiranja. Tomič je bil na hitrem testu negativen, čeprav se ni počutil najbolje. Šel je igrat, dvoboj izgubil in jamral na glas o slabem počutju in, da ima sigurno Covid. Lahko bi prekinil dvoboj, pa ga ni.

2 dni kasneje mu je test le pokazal pozitivno na Covid.

Torej seveda ni res, da je bil prisiljen igrati ob pozitivnemu Covid testu, kar si trdil ti.

Saj vemo, da je vse skupaj sranje, ampak ni treba, da direktno lažete in zavajate v nekem svojem prepričanju.
Prvič. Dvobojev se ne predaja, razen če si djokovič v mladih letih.
Drugič. Malo se pozanimaj kako je na Atp turneji, če odpoveš dvoboj brez zdravstveno utemeljenih razlogov. Dokaz je to, da tip ni igral, amapak je sodeloval v igri. Delal je na tem, da čimprej izgubi, ob enem pa godrnjal da ima covid.

Po kakšni logiki ni igral pod prisilo? In tu ne mislil covid.

Tudi Federer je kdaj prišel poškodovan na turnir pod prisilo pogodb.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Seveda pa lahko srđan mlajši igra na turnirju srbije. To mu nihče ne brani.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
Uveljavljanje svojega "prav/pravice/resnice" zlepa ali zgrda, ne glede na posledice in ne ozirajoč se na mnenje/situacijo drugih? Looks legit :fredi: :evil:

No, šalo na stran - upoštevajoč razmerje med cepljenimi in necepljenimi v splošni populaciji je res zanimivo kakšno je razmerje med cepljenimi in necepljenimi v bolnicah glede na to, da prosto po antivaxxerjih cepiva baje ne delujejo. :D

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Prvič. Dvobojev se ne predaja, razen če si djokovič v mladih letih.
Drugič. Malo se pozanimaj kako je na Atp turneji, če odpoveš dvoboj brez zdravstveno utemeljenih razlogov. Dokaz je to, da tip ni igral, amapak je sodeloval v igri. Delal je na tem, da čimprej izgubi, ob enem pa godrnjal da ima covid.

Po kakšni logiki ni igral pod prisilo? In tu ne mislil covid.

Tudi Federer je kdaj prišel poškodovan na turnir pod prisilo pogodb.
Ne bluzi. Še priimka nisi vedel, zdaj si pa ekspert?
Napisal si, da je igral pod prisilo ko je bil pozitiven na Covid. Nič od tega ni res. Vsak lahko dvoboj odpove, kar se dogaja redno. Če ti je več do denarja, kot lastnega zdravja to ni problem organizatorja. Hkrati ni bil pozitiven takrat, zato nihče ni mogel vedeti tega in ga kljub temu siliti v igranje.

Lagati in zaključevati po svoje pa res znate.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Kdor trdi, da cepiva ne delujejo je navaden cepec.

Mi je pa danes en avstric razlagal o zdravem tipu starem 30 let, 3x cepljenem in s 14 dnevno muko prebolevanja kovida.
Je pa takih hudo malo oz so satistična napaka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Ne bluzi. Še priimka nisi vedel, zdaj si pa ekspert?
Napisal si, da je igral pod prisilo ko je bil pozitiven na Covid. Nič od tega ni res. Vsak lahko dvoboj odpove, kar se dogaja redno. Če ti je več do denarja, kot lastnega zdravja to ni problem organizatorja. Hkrati ni bil pozitiven takrat, zato nihče ni mogel vedeti tega in ga kljub temu siliti v igranje.

Lagati in zaključevati po svoje pa res znate.
Em, clovek je bolan samo takrat ko ima potrjen test? Cmon no…