Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
20.12 je bil potrjeno pozitiven.
Kdaj je prispel v AU ?

Nekaj se omenja v 14 dnevna karantena iz. zamik za vse pozitivne.

Ampak če se gremo logiko kot v primeru Tomiča, potem je važno, samo da je cepljen, in ne če je negativen.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
20.12 je bil potrjeno pozitiven.
Kdaj je prispel v AU ?

Nekaj se omenja v 14 dnevna karantena iz. zamik za vse pozitivne.

Ampak če se gremo logiko kot v primeru Tomiča, potem je važno, samo da je cepljen, in ne če je negativen.
pa saj so pol leta govorili Avstralci: vstop na tenis bo samo za cepljene oziroma izjeme. kaj zdaj mutiš?
zadnjih par mesecev nonstop, po vseh medijih poslušam samo o đokoviču, je cepljen, ni cepljen, bo osvojil 21 grandslam in govor avstralca, kako bo not spustil samo cepljene/izjema. nonstop, zadnja pol leta. bo đokovič razkril cepilski status, bo igral, je cepljen, bo 1 v zgodovini z 21 gramslami, avstralec pa:samo cepljeni/izjeme....
to se vrti že od septembra.
in pol ti, malomožganski veleposestnik danes, po pol leta govoriš o neki logiki Tomič, cepljen,negativen. kaj zadnja pol leta si bil pa gluh pa slep. tvoj omiljeni
antivaksar đoko ni vedel, da mora bit cepljen?, če nima zdravstvene izjeme? s tako ekipo okoli sebe ni slišal teh novic?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
pa saj so pol leta govorili Avstralci: vstop na tenis bo samo za cepljene oziroma izjeme. kaj zdaj mutiš?
zadnjih par mesecev nonstop, po vseh medijih poslušam samo o đokoviču, je cepljen, ni cepljen, bo osvojil 21 grandslam in govor avstralca, kako bo not spustil samo cepljene/izjema. nonstop, zadnja pol leta. bo đokovič razkril cepilski status, bo igral, je cepljen, bo 1 v zgodovini z 21 gramslami, avstralec pa:samo cepljeni/izjeme....
to se vrti že od septembra.
in pol ti, malomožganski veleposestnik danes, po pol leta govoriš o neki logiki Tomič, cepljen,negativen. kaj zadnja pol leta si bil pa gluh pa slep. tvoj omiljeni
antivaksar đoko ni vedel, da mora bit cepljen?, če nima zdravstvene izjeme? s tako ekipo okoli sebe ni slišal teh novic?
Kaj goniš kretenizme?

Izjemo je dobil, ker je necepljen.
Zato se reče izjema.

Ti nisi samo slep in gluh, ti še kaj drugega zraven.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Kaj goniš kretenizme?

Izjemo je dobil, ker je necepljen.
Zato se reče izjema.

Ti nisi samo slep in gluh, ti še kaj drugega zraven.
haha, me zanima kdo je kaj, ne sodi drugih po sebi.
izjema za vstop je prebolelost, to če ti nisi zepljen, potem še nisi izjema. no, ti si izjema, ampak ta tvoja izjema ne dovoljuje vstopa v Aus.
tak, da raje molči.
še citat stokovnjaka za špotrno pravo: Zlasti ker bi v primeru, da je res bil okužen oz. prebolel, to pomenilo, da se lahko udeleži turnirja, saj bi izpolnjeval pogoje za odobritev t. i. zdravstvene izjeme.

torej modrec: kaj je izjema?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ni nogometni travnik, vendar še en, ki se je samo zgrudil. Neverjetno koliko takih primerov ulovijo kamere v zadnjih mesecih.

Razlog ni znan. Nekateri komentatorji špekulirajo, da bi lahko bile klimatske spremembe. Mene vse skupaj malce spominja na prizore, ki smo jih svojčas gledali iz Wuhana.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
do 10.12. je bil čas da izjasniš: ali cepljen ali izjema. kaj od tega je imel vaš antivaksar, katerega tako zagovarjate, na ta dan v žepu?
on je imel pozitiven test na 16.12, torej 6 dni po roku.
tak, da, lahko poveš, kaj je on predložil 10.12. na zadnji dan prijave na turnir?
2020 je javno, čisto lepo na glas povedal, da je pozitiven, zakaj tega ni storil 16.12? zakaj bi enkrat povedal, drugič pa ne?
17 in 18 je šel med ljudi. če bi vedel da je +, tega sigurno ne bi naredil.
on je ponarejeno + potrdilo dobil po tem datumu, kar so hekerji že dokazali.
sodišče je pa reklo, da če je res prebolel, izpolnjuje vstopne pogoje za danes, 10.12 jih pa ni.
To kar se gre Avstralska vlada že dve leti je ....v bistvu ni besed. Že zdaj je jasno, da bo covid poharal tudi Avstralijo in takrat bo folk ponorel. Nova je samo prikladen za populizem. Njegova neumnost je zgolj dolg jezik na čivku. Brez tega ti zdej ne bi onaniral na to zadevo. Pa še men reč antiwaxer.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
To kar se gre Avstralska vlada že dve leti je ....v bistvu ni besed. Že zdaj je jasno, da bo covid poharal tudi Avstralijo in takrat bo folk ponorel. Nova je samo prikladen za populizem. Njegova neumnost je zgolj dolg jezik na čivku. Brez tega ti zdej ne bi onaniral na to zadevo. Pa še men reč antiwaxer.
kaj pa jaz onaniram? a jaz zagovarjam budalo?
delam z Perthom, 1x letno sem tam že 10 let. je 2mio mesto in so bili že večkrat zaprti, tak da, kaj misliš s tem, da bo covid poharal.Je že.
Avstralci ga imajo dovolj, oziroma dvojnih pravil.
lahko ti rečem antivakser, če te to pomirja.

• Haha
Reactions: darjan in jonny77

gr69

Guru
15. dec 2009
11.644
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
“Poharal” v smislu, da jih bo bistveno več okuženih kot do sedaj. Avstralija in NZ sta z rigoroznimi ukrepi - lockdowni uspele močno zmanjšati okužbe - kar pa jih ne bo zaščitilo pred omikronom in bodo tako kot vsi ostalo šli zdaj skozi en “visok” val. Zdaj pa ti kot politik objasni razjarjeni množici, da so bile odločitve zadnjih dveh let napačne in si drkal folk za brezveze.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
saj to pravim, imeli so že hujše lockdowne kot mi, zaradi 10 okužb in zato ne marajo enga bimbota, ki kao zavestno okužen hodi na interbju recimo....

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
delam z Perthom, 1x letno sem tam že 10 let. je 2mio mesto in so bili že večkrat zaprti, tak da, kaj misliš s tem, da bo covid poharal.Je že.

saj to pravim, imeli so že hujše lockdowne kot mi, zaradi 10 okužb in zato ne marajo enga bimbota, ki kao zavestno okužen hodi na interbju recimo....
Pa kaj ti jest govorim? Ti delaš s Perthom, jest imam sosedo dol. Ja poln kufer imajo Avstralci in Novozelandci in ne, covid ni niti približno poharal tam in še bo na polno, kljub hebanju na 0 okužb. Tko da bimbo Đoko je samo prikladen zasuk pozornosti za nesposobno politiko. Ti pač drkaš na to, da enga Noleta hebejo. Mal pobrskej kaj so z olimpijci naredil. En njihov košarkar je rekel, da njihovi politiki ne bi znal niti orgije v bordelu organizirat.
Tko da Nole bi bil lohk zgled, pa ni, do sem se strinjam, s tem kar se gre pa politika se pač ne.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in darjan

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
haha, me zanima kdo je kaj, ne sodi drugih po sebi.
izjema za vstop je prebolelost, to če ti nisi zepljen, potem še nisi izjema. no, ti si izjema, ampak ta tvoja izjema ne dovoljuje vstopa v Aus.
tak, da raje molči.
še citat stokovnjaka za špotrno pravo: Zlasti ker bi v primeru, da je res bil okužen oz. prebolel, to pomenilo, da se lahko udeleži turnirja, saj bi izpolnjeval pogoje za odobritev t. i. zdravstvene izjeme.

torej modrec: kaj je izjema?
Pa saj je zaradi pridobljene izjeme odpotoval tja.
Ali balkanska mentaliteta tudi do AU vleče?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
z politiko se nihče ne strinja, v tem primeru se pa jaz ne strinjam še z noletom, pa čeprav sem vedno zanj navijal.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Me zanima na kakšno izjemo tebe tja spuščajo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
z politiko se nihče ne strinja, v tem primeru se pa jaz ne strinjam še z noletom, pa čeprav sem vedno zanj navijal.
Nole ga je mal preveč sral z antivax zadevami na svojem profilu. Pač njegova beseda več šteje, kot moja in tvoja, tukaj se strinjam. Ves ta cirkus, ki se ga gredo z njim je pa namenjen dimni zavesi. Nakonc ni dvakrat za rečt, da bo igral.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Žreb so opravili, že ima nasprotnika.

Tukaj sedaj politika tega ne more več zaustavit, ker bi bila huda blamaža za turnir - tam so pa ogromni denarci v ozadju - tudi AU dobi denar za ta turnir, kaj šele sponzorske obveznosti, etc.
Edino, če bi se kdo v ozadju zmenil s djokotom, da sam odstopi - in ga hudo podmazal.

Tisti pajac od ministra sicer lahko prekliče vizo, ampak bodo odvetniki takoj dali pritožbo, je že napovedano.