Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
FIhNm2UXMAYVI6h.jpg

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Pred njim so z enako vizo in enakimi pogoji že spustili v državo par igralcev, sedaj ko jim je Đoko prišel pred vrata, pa te po mesecu dni bivanja lovijo po državi, da jih deportirajo. Vsa čast na kredibilnosti!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.018
6.198
113
Kakšno pa je tvoje videnje glede ustave/človekovih pravic? In tega, kako se marsikje ustava grdo krši z zakoni/odloki, ipd, v zadnjih 2 letih oz v tej kovid farsi?
A zakon, ki krši človekove pravice postavljaš pred njih in ga upoštevaš?
O ustavi sem že enkrat razlagal, mogoče celo tebi.

Ustava mi dovoli svobodno gibanje. Pa vedar se ne smem peš sprehajat po sredini avtoceste, ali pa se v uleči zraven tvoje žene v tvoji spalnici. Ustava je zelo zelo splošno napisana. Zato imamo zakone, ker drugače zakonov nebi potrebovali in bi imeli samo eden in edini dokument, tj Ustava.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ta srb iz Izole resno misli...v srbiji je zelo nepriljubljen pri NEcepljencih :valjamse:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
đoković bo sigurno izgnan iz Avstralije...samo kdaj. Se zna zavleči da ga bodo imeli nekaj let zaprtega med najhujšimi ilegalci.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Dajte mir zdaj no.
Pred njim so z enako vizo in enakimi pogoji že spustili v državo par igralcev, sedaj ko jim je Đoko prišel pred vrata, pa te po mesecu dni bivanja lovijo po državi, da jih deportirajo. Vsa čast na kredibilnosti!

Koga so spustili v državo, ne da bi bil cepljen in brez veljavne izjeme? Samo vprašam.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
Koga so spustili v državo, ne da bi bil cepljen in brez veljavne izjeme? Samo vprašam.
Renata Voračeva

Voračova že decembra prišla v Avstralijo, zdaj so jo priprli​

Po poročanju avstralskega portala ABC News so mejni organi pridržali tudi češko tenisačico Renato Voračovo, prostovoljno pa je državo zapustil tudi eden od sodnikov turnirja, ki je prišel v Avstralijo z enakim vizumom in medicinsko izjemo.

Pri Voračovi naj bi šlo za podoben primer kot pri Đokoviću – preklicali so ji avstralski vizum, zato so jo odpeljali v isti azilni hotel, v katerem na svojo usodo že čaka Srb. Po poročanju ABC-ja je Voračova že igrala na pripravljalnem turnirju v Melbournu, v četrtek pa so jo oblasti prijele in prepeljale v hotel za tujce. Sporočili so jo, da mora takoj zapustiti državo. Češke oblasti so prek svojega veleposlaništva v Canberri zahtevale pojasnila, a se je Voračova odločila, da se zaradi pomanjkanja možnosti za trening ne bo pritožila in bo zapustila državo.

Voračova naj bi že decembra v Avstralijo vstopila na podlagi iste zdravstvene izjeme, kot je to poskušal Đoković – dovoljenja avstralske teniške zveze, da je v zadnjih šestih mesecih prebolela covid-19, zato cepljenje ni potrebno.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Počakaj na pojasnila, ne bodi živčen. Morda ni delala takega pompa s tem cepljenjem kot ga že ves čas dela srb in se je izmuznila? Nevem ugibam.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.270
7.051
113
O ustavi sem že enkrat razlagal, mogoče celo tebi.

Ustava mi dovoli svobodno gibanje. Pa vedar se ne smem peš sprehajat po sredini avtoceste, ali pa se v uleči zraven tvoje žene v tvoji spalnici. Ustava je zelo zelo splošno napisana. Zato imamo zakone, ker drugače zakonov nebi potrebovali in bi imeli samo eden in edini dokument, tj Ustava.
A nole je sedaj svoboden, ali zaprt skoraj kot kak kriminalec?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.270
7.051
113
Počakaj na pojasnila, ne bodi živčen. Morda ni delala takega pompa s tem cepljenjem kot ga že ves čas dela srb in se je izmuznila? Nevem ugibam.
A si videl kaj je politična brihta iz AU rekla? zakaj imajo noleta na radarju? po domače: ker je javno izražal svoja anti vaxer stališča, zdaj želijo naredit primer za javnost na njemu...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja, bi rekel da je to v veliki meri pomagalo. Pač kolikor sem jaz spremljal primer te mesece, je za moje pojme srb ves čas na nek nek način sporočal da on se ne bo cepil in da on BO tam nastopil pa naj stane kar hoče. Dejansko je ustvarjal na nek način pritisk in mislil da bo iz tega izšel kot zmagovalec in da bodo Avstralci pod pritiskom popustili. Bojim se da se je tukaj uštel.