Jasno je, da so se na djokoviča spravili zaradi njegovih antivaxerskih stališč, in ne zaradi nekih zakonov. Sicer nebi v državo spustili tudi drugih, ki so prišli tja po istih izjemah, ki so jih določili avstralci sami.Saj je jasno, da Covida ni imel. Ima fake potrdilo in to je to.
postavili ga bodo ob bok Mehammadu Aliju, ki ni spoštoval zakonov in ni hotel v Vietnam in Ovensu.
Muhammad Ali ni legenda samo zaradi boksarskih zmag - ampak hkrati tudi zaradi svojega nasprotovanja vietnamski vojni, zavrnitve služenja vojaškega roka, nasprotovanju oblasti, ki mu je ukinila boksarsko licenco....Oooo ja, to bo pa res velika čast. Za Alija smo slišali, vemo kdo je, tega da pa ni hotel v Vietnam pa nihče ne ve oz. se nihče tega ne spomni. Res hud dosežek. S tem da je tukaj malo drugače, Đoko bi že ampak Avstralci njega nočejo
Marsikdo vidi tudi našo vlado kot kredibilno.Vidiš kako je to zanimivo, vsak vidi stvar drugače. Nevem meni se pa ne zdi da bi bila AU poraženka. Ravno obratno, v tem primeru jo vidim kot zelo kredibilno, sploh če drži članek da prečesavajo za nazaj, kdo od tenisačev in ekip je še prišel na tak način not. Do turnirja je še kar nekaj dni, imajo čas.
Kam gre ta svet
Kanadski vplivneži zaradi zabave na letalu obtičali v Cancunu | 24ur.com
Skupina mladih, ki je potovala iz Montreala v Cancun, je zaradi neprimernega vedenja na krovu letala, kjer so plesali, popivali, kadili in ignorirali vse protikoronske zaščitne ukrepe, obtičala v Mehiki. Letalski prevoznik je namreč odpovedal njihov povratni let. Kanadski premier Justin Trudeau...www.24ur.com
Pijana mladina tretirana kot najvecji kriminalci. Kanadsi premier celo komentira primer in se spusca na zelo nizek nivo z zaljivkami
darjan, mirsi,... počasi je le jasno kaj vam je skupnega. Južnjaki, ki bi po svoje delali v gostujočih državah. Ne vem zakaj ne spokate domov v svobodo.Srbija do tokia.
V Philadelphio?darjan, mirsi,... počasi je le jasno kaj vam je skupnega. Južnjaki, ki bi po svoje delali v gostujočih državah. Ne vem zakaj ne spokate domov v svobodo.
Bolj že kot ves gnev okoli tega, in se potem komentarji premierja. Mislim, a nima kaj bolj pametnega za delat?Čakej, sam preverjam...
A tebi se zdi žurka na letalu nekaj popolnoma normalnega?
Vidiš kako je to zanimivo, vsak vidi stvar drugače. Nevem meni se pa ne zdi da bi bila AU poraženka. Ravno obratno, v tem primeru jo vidim kot zelo kredibilno, sploh če drži članek da prečesavajo za nazaj, kdo od tenisačev in ekip je še prišel na tak način not. Do turnirja je še kar nekaj dni, imajo čas.
Australian open komot rata Abudabi open....Še mal se bodo zezal z lovom na čarovnice, pa bodo lohk imel samo DP.Vidiš kako je to zanimivo, vsak vidi stvar drugače. Nevem meni se pa ne zdi da bi bila AU poraženka. Ravno obratno, v tem primeru jo vidim kot zelo kredibilno, sploh če drži članek da prečesavajo za nazaj, kdo od tenisačev in ekip je še prišel na tak način not. Do turnirja je še kar nekaj dni, imajo čas.
V bistvu je številka 1 svetovnega tenisa, ni sveta krava, je mnogo več.Ja, se obrneš in greš domov. V življenju se stvari vedno ne poklopijo. Niti tebi, niti meni, zakaj bi se njemu? A je on kakšna sveta krava?